Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika
Yerel

Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta mücadele edecek Tire 1922 Spor'un Gölcük kampı devam ediyor.

16.08.2013 12:09

Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta mücadele edecek Tire 1922 Spor'un Gölcük kampı devam ediyor. Kırmızı-beyazlılar Gölcük'te aynı otelde kamp yapan Eskişehir Demirspor ile bugün Tire'de bir hazırlık maçı oynayarak, Gölcük'e dönecek.

Geçen sezon tek mağlubiyetle 3. Lig vizesi alamayan kırmızı-beyazlılar bu sezon işi daha sıkı tutuyor. Birbirinden önemli transferlere imza atan Tire 1922'de üç yeni isimle daha görüşmeler sürüyor. Trabzonspor'un unutulmaz futbolcuları arasında yer alan İskender Eroğlu'nun çalıştırdığı ekip 22 Eylül'deki ilk maç öncesi Gölcük Prenses Otel'de güç depoluyor.

TRANSFER DÖNEMİ HAREKETLİ GEÇİYOR

Geçen sezonki kadrosundan 10 oyuncu ile yola devam diyen Tire 1922, transferde bölgenin en yoğun ekiplerinden biri oldu. Muratpaşa Belediyespor'dan sağ bek Eren Çek, Konyaaltı Belediyespor'dan sol bek Çağhan Özus, Silivrispor'dan stoper Musa Doğan, Kuşadasıspor'dan orta saha oyuncuları Caner Bozkurt ve Serdar Çakmak, Kepez Belediyespor'dan orta saha oyuncusu Uğur Yolakoç, Alanyaspor'un tecürbeli ismi ofansif orta saha oyuncusu Aykan Öksüz'ü renklerine bağlayan Tire 1922, son olarak BAL'da şampiyon olup 3. Lig'e Yeni Diyarbakırspor'un golcüsü forvet Ender Güngör'ü renklerine bağladı. 5 oyuncuyu da Gölcük kampında deneyen kırmızı-beyazlıların 3 önemli futbolcuyla transfer için temasta olduğu öğrenildi.

BUGÜN ESKİŞEHİR DEMİR, SALI GÜNÜ DİDİM BELEDİYE

Önümüzdeki hafta sona erecek Gölcük Yaylası kampı çerçevesinde bugün Tire'de aynı otelde kamp yapan BAL ekibi Eskişehir Demirspor ile karşılaşacak olan Tire 1922 ardından 20 Ağustos Salı günü yine aynı otelde kalan BAL ekibi Didim Belediyespor ile bir hazırlık maçına daha çıkacak.

"KOLEJ TAKIMI HAVASINDAYIZ"

Tire 1922'nin tecrübeli çalıştırıcısı İskender Eroğlu ise yeni sezonda iddiasını hiç yitirmeyecek bir takım oluşturduklarını belirterek, önce grubu ilk iki içerisinde bitireceklerini ardından da play-off'larda Tire'yi hasret olduğu profesyonel liglere kavuşturacaklarını kaydetti.

Eroğlu, "Hedefimiz elbette profesyonel lig. Birbirinden önemli ve güçlü ekiplerle aynı grupta mücadele edeceğiz. Bunun bilincinde olduğumuz için kadromuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Yönetimimiz tüm imkanları seferber ediyor. Tire geçmişiyle tam bir futbol şehri. Bu şehri 3. Lig ile buluşturup daha da üst liglere getirmek istiyoruz. Bunun potansiyeli Tire'de mevcut. Bu sezona iyi bir başlangıç yaparsak, haftalar geçtikçe Tire'nin zirvedeki yerini koruyacağını göreceğiz.

Gölcük'te güzel bir çalışma ortamı bulduk. Burası gerçekten futbol takımları için özel bir yer. Otel ortamından da memnunuz. Bu güzel ortam oyuncularımızın performansına da olumlu yansıyor. İdmanlar zorlayıcı olsa da keyifli çalıştığımızı söyleyebiliriz. Yaş ortalamamız 24 civarında. Kolej takımı havasını yakaladık. Bu havayı tüm sezona yaymak durumundayız. Hazırlık maçları son durumumuzu görüp buna göre programımıza bakacağız" dedi.

"HALKIN DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ"

Tire halkının desteğiyle işlerinin daha da kolaylaşacağını kaydeden Eroğlu, "Tire'deki maçlarda oluşacak atmosfer çok önemli. Tire futbolu seven bir şehir olduğu için maçların güzel bir ortamda oynanacağına inanıyoruz. Biz de dolu tribünlere güzel futbol seyrettirerek keyifli dakikalar yaşatmak istiyoruz. Taraftarlarımızı maçlarımıza bekliyoruz. Geçen sezonki takımımızın önemli oyuncularıyla yola devam ediyoruz. Geçen sezonki kadrodan Serkan Söğüt'ü takım kaptanımız olarak belirledik. Tecrübeli oyuncularımızdan Aykan ikinci kaptan, yine geçen sezondan Yasin Yılmaz da takımımızın üçüncü kaptanı olarak görev alacaklar. Teknik heyet ve oyuncular olarak üstlendiğimiz görevin öneminin farkındayız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement