Bodrumlu Öğrenciler, Başkan Kocadon'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bodrumlu Öğrenciler, Başkan Kocadon'u Ziyaret Etti

Bodrumlu Öğrenciler, Başkan Kocadon\'u Ziyaret Etti

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret eden minik öğrenciler, Başkan Kocadon’la sohbet etti.

23.02.2015 18:07

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret eden minik öğrenciler, Başkan Kocadon'la sohbet etti.

Bodrum Neyzen Tevfik Caddesi'ndeki Güler Mustafa Kızılağaç İlkokulu Anasınıfı Öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte kurumlara yaptıkları ziyaretler kapsamında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u da makamında ziyaret etti. Minik öğrencileri ilgiyle karşılayan Başkan Kocadon, öğrencilerle bol bol sohbet ederek şakalaştı.

Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Kocadon, onlara nasıl belediye başkanı olduğundan bahsederek, "Ben Başkan olmak için önce arkadaşlarımla çok iyi geçindim, onlarla hiç kavga etmedim. Derslerime de zamanında çalıştım, anne-babamı üzmedim, uyku saatlerime uydum, spor yaptım. Onun için siz de eğer böyle davranırsanız, kimseleri üzmezseniz, herkesi severseniz ve herkesi kucaklarsanız bir gün belediye başkan olabilirsiniz ama okumak şart, okumadan olmuyor" dedi.

Sohbetin ardından Mustafa Olcay isimli minik öğrenci, arkadaşları ve öğretmenleri adına Başkan Mehmet Kocadon'a bir hediye verdi. Ziyaret sonunda öğrenciler ve öğretmenler Başkan Kocadon ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrumlu Öğrenciler, Başkan Kocadon'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement