Bodrum'da 19 Mayıs Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Bodrum'da 19 Mayıs Kutlamaları

Bodrum\'da 19 Mayıs Kutlamaları

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Bodrum Belediye Meydanı’nda düzenlenen anma töreninin ardından Bodrum Şehir Stadı’nda çeşitli etkinliklerle devam etti.

19.05.2015 14:14

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Bodrum Belediye Meydanı'nda düzenlenen anma töreninin ardından Bodrum Şehir Stadı'nda çeşitli etkinliklerle devam etti.

Bodrum Belediye Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanvekili Niyazi Atare, Garnizon Komutanı Albay Atilla Göksel Oral, Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Fatih Uzunlulu ile siyasi parti ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla sona erdi. Anma töreninin ardından protokol, Kaymakamlık makamına geçti.

Meydandaki törenin ardından kutlamalar, Bodrum Şehir Stadı'nda Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Garnizon Komutanı Albay Atilla Göksel Oral ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un öğrenci ve vatandaşların bayramlarını kutlaması ile devam etti.

İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikler, günün anlam ve önemine ait konuşmalar, şiirler ve öğrenciler tarafından sergilenen çeşitli etkinliklerle devam etti. BOFAD Halk Oyunları Ekibinin sunduğu Trabzon Yöresi halk oyunları da seyircilerden alkış aldı.

Etkinlikte dereceye giren sporculara madalyaları, düzenlenen törenle Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan tarafından verildi. 50 metre yarışmasına katılan engelli gençlerin performansı da izleyicilerden büyük alkış aldı. Gençlerin madalyalarını ise Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon takdim etti.

Tören, öğrenciler tarafından sunulan çeşitli dans gösterilerinin ardından son buldu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum'da 19 Mayıs Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement