Bismil'de Halk Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Bismil'de Halk Toplantısı

Bismil\'de Halk Toplantısı

Bismil'de Belediye ve BDP İlçe örgütü yaşanan süreci değerlendirmek ve 5 yıllık stratejik planını oluşturmak amacıyla halk toplantısı düzenledi.

07.06.2014 20:40

Diyarbakır'ın Bismil İlçesinde BDP İlçe örgütü ve Bismil Belediyesi yaşanan süreci değerlendirmek ve 5 yıllık stratejik planı oluşturmak amacıyla halk toplantısı düzenledi.

Şentepe Mahallesinde düzenlenen halk toplantısına Bismil Belediye eş başkanı Cemile Eminoğlu, BDP Bismil İlçe yöneticilerin yanı sıra yüzlerce kişi katıldı.

Ardından söz alan Bismil Belediye eş başkanı Cemile Eminoğlu, Bismil halkına 30 Mart seçimlerinde kendi iradesine sahip çıktığı için teşekkür etti.

Büyükşehir yasasıyla birlikte Büyükşehir belediyesine devrettikleri birimleri aktaran Eminoğlu, seçim sürecinde belirtikleri gibi halkı tüm karar mekanizmalara dahil etmeyi amaçladıklarını belirterek, "Biz İlçemizle ilgili alacağımız tüm kararları halkımızla birlikte almayı amaçlıyoruz. Bu günkü toplantımızın temel amacı halkımızın sorunlarını dinlemek ve hazırlayacağımız 5 yıllık stratejik planımızı birlikte hazırlamaktır. Sizlerin talebi doğrultusunda Şentepe Mahallemizin talepleri doğrultusunda iki kattan oluşan Halk Evin inşası tamamlanma aşamasına gelmiştir. Çok yakında sizlerle birlikte bu evin açılışını gerçekleştireceğiz. İlçemizde yüz yıldır yapılmayan hizmetlere imza attık. Biz halkımıza hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz. Bizim hizmetimizdeki başarının sırrı halkımıza hizmet etmek sevgisi var. İnsanın içinde hizmet etme sevgisi varsa yapılmayacak hiçbir şey yoktur" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bismil'de Halk Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement