Bilek Güreşi Sporcularından Belediye Başkanı Polat'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bilek Güreşi Sporcularından Belediye Başkanı Polat'a Ziyaret

Bilek Güreşi Sporcularından Belediye Başkanı Polat\'a Ziyaret

Haziran ayının 28 ile 30'u arasında Eskişehir'de yapılan Dünya ve Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası seçmelerinde 6 altın madalya alarak, 9 sporcuyla takım halinde ikinci olan şampiyon sporcular, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz...

28.07.2012 13:34

Haziran ayının 28 ile 30'u arasında Eskişehir'de yapılan Dünya ve Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası seçmelerinde 6 altın madalya alarak, 9 sporcuyla takım halinde ikinci olan şampiyon sporcular, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ve Başaran Bilek Güreşi Spor Kulübü Başkanı Ünal Çelik'le beraber Belediye Başkanı Hacı Ali Polat'ı makamında ziyaret ettiler.

Başaran Bilek Güreşi Spor Kulübü'nün şampiyon sporcularını makamında kabul eden Başkan Polat, sporculaa yaşattıkları gurur ve sevinçten ötürü teşekkürlerini iletti.

BAŞARI, DİLDE DEĞİL BİLEKTE

Türkiye'de Bilek Güreşi sporunun omuriliğini oluşturan ve Bilek Güreşi sporuna gönül vermiş Bayburtlu sporcular, bir başarıya daha imza atarak Brezilya'da 15 Eylül 2012 tarihinde yapılacak Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'na 5 sporcuyla katılmaya hak kazandı.

Sporculardan Tuncay Başaran 90 kiloda sağ ve sol kol olmak üzere iki altın, Sahip Çağlar 100 kilogramda sol kolda altın, İsmail Türker 55 kilogramda sağ kolda altın, sol kolda gümüş, Vedat Bozbey 85 kilogramda sağ kolda altın, Ayhan Beyazıt ise 80 kilogramda sol kolda altın madalya alarak, sporcularımız toplamda 6 altın, 1' de gümüş madalya kazanmış oldular.

İSTANBUL'A FARK ATTILAR

Başaran Bilek Güreşi Spor Kulübü 28-30 Haziran 2012 tarihleri arası Eskişehir ilinde yapılan bilek güreşi seçmelerinde 6 altın madalya alarak bir rekora imza attı. Kulüp 9 sporcusuyla katıldığı seçmelerde takım halinde 121 puan alarak, 120 sporcuyla katılıp, 123 puan alan İstanbul ekibinin ardından ikincilik elde etti.

TARİHİ BİR BAŞARIYA İMZA ATILDI

Brezilya'da 15 Eylül 2012 tarihinde yapılacak Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecek 20 erkek sporcudan 5 sporcunun Bayburt'tan çıkması dolayısıyla, Bayburt'ta tarihi bir başarıya imza atılmış oldu.

ESKİ MİLLETVEKİLİ PAMUKÇU'DAN HEDİYE TAKDİMİ

Bu üstün başarılarından dolayı sporcularımızı tebrik eden Belediye Başkanı Polat, kendisini ziyarete gelen Bayburt Eski Milletvekili Suat Pamukçu ile birlikte, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Karakaşoğlu, Başaran Bilek Güreşi Spor Kulübü Başkanı Çelik ve şampiyon sporcularımıza hediye verdiler. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilek Güreşi Sporcularından Belediye Başkanı Polat'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement