Bik Genel Müdüründen Vali Toprak'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bik Genel Müdüründen Vali Toprak'a Ziyaret

Bik Genel Müdüründen Vali Toprak\'a Ziyaret

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca, Malatya Valisi Mustafa Toprak’ı ziyaret etti.

12.07.2016 17:52

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca, Malatya Valisi Mustafa Toprak'ı ziyaret etti.

Bölge illerini ziyaret eden BİK Genel Müdürü Yakup Karaca, beraberinde İlan Hizmetleri Müdürü İdris Çam, Malatya Basın ilan Kurumu İl Müdürü Nihat Abacı ve Elazığ Basın ilan Kurumu İl Müdürü Murat Yürekli ile birlikte Malatya Valisi Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti.

Genel Müdür Karaca, kendilerini kabullerinden dolayı Vali Toprak'a teşekkür ederek, kurumun hazırlamış olduğu basılı materyallerden 'Basın Penceresinden Harb-i Umumi ve Çanakkale' ve 'Basın İlanlı Asr-ı Hayat' isimli kitapları hediye etti.

Vali Toprak' da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dilek ve temennileri için başta Genel Müdür Karaca olmak üzere ziyaretçilerine teşekkür etti.

Vali Toprak, Basın İlan Kurumu'nun çalışmalarını takip ettiğini ve BİK'in güzel çalışmalara imza attığını söyledi.

Vali Toprak, " Basın İlan Kurumu, Resmi İlan ve Reklam Yayınları ile özellikle Mahalli Gazeteleri maddi yönden desteklemesinin yanı sıra yürüttüğü denetleme görevi ile de evrensel etik ve hukuk kurallarını bazı yaptırımlar ile yerine getirirken, basın ve basın mensuplarının haklarını da gözetmesi ile de adilane bir işlevsellik yürütmektedir" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bik Genel Müdüründen Vali Toprak'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement