Biga'da Kadınlar Günü Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Biga'da Kadınlar Günü Etkinliği

Biga\'da Kadınlar Günü Etkinliği

Çanakkale’nin Biga İlçesinde Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla program düzenledi.

08.03.2017 13:26

Çanakkale'nin Biga İlçesinde Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla program düzenledi.

Kapalı Spor Salonunda düzenlenen programa; Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programın açılış konuşmasında Okul Müdürü Meryem Canakay, 8 Mart'ın kadınları anlatan, farkındalık oluşturma adına önemli bir gün olduğunu belirterek, " Kadının gerçek yerini aldığı bir toplum geri kalmaz. Çocukların daha iyi yetiştirildiği eğitim seviyesi yüksek yerler haline gelir. Temizlikten ekonomiye, kültürden sağlığa her alana gelişme sağlar. Kadınlı toplum medeniyettir" ifadelerini kullandı.

Programda, 8 Mart Kadın adlı oyun, kadın giderse adlı şiir, grafik ve fotoğraf bölümü öğrencilerinin kadın temalı performansı ile kadın temalı lirik müzikal drama yer aldı. Etkinlik sonunda öğrenciler, katılımcılara karanfil takdim ettiler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Biga'da Kadınlar Günü Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement