Beylikdüzü'nde Engelli Gençler İş Hayatına Atıldı - Son Dakika
Yerel

Beylikdüzü'nde Engelli Gençler İş Hayatına Atıldı

Beylikdüzü\'nde Engelli Gençler İş Hayatına Atıldı

Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve BEYAŞ tarafından düzenlenen programla 5 engelli, Beylikdüzü Emekliler Lokali'nde dönüşümlü olarak çalışmak üzere işe alındı.

08.09.2012 11:17

Beylikdüzü Belediyesi sosyal projelere bir yenisini daha ekledi. Belediyenin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve belediyenin BEYAŞ şirketi ile yapılan programla, Beylikdüzü Emekliler Lokali'nde çalışmak üzere 5 engelli vatandaş işe alındı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, işe alınan engelli gençler ve ailelerinin katıldığı program duygu dolu anlara sahne oldu. Çocukları bu iş sayesinde hem insanlarla kaynaşacak hem de para kazanacak olmasından dolayı oldukça mutlu olduklarını belirten aileler, projenin kendileri ve çocukları için çok büyük önem taşıdığını dile getirdiler. Engelli çocuklarla bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu projenin büyük başarıya kavuşacağını söyledi.

"Engelli vatandaşlarımızla her alanda birlikte olacağız…"

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında işitme engelli Taha Kara, zihinsel engelli Barış Tablacı, Sezgi Aktaş, Ümit Yiğit ve Yusuf Özyaşar; Beylikdüzü Emekliler Lokali'nde vardiyalı olarak çalışmak üzere işe alındı.

Beylikdüzü'nde sosyal hayatta her ortamda engelli vatandaşlara yardımcı olarak onları topluma kazandırmaya çalıştıklarını dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Çocuklarımız haftanın 5 gününde vardiyalı olarak her gün bir kişi olmak üzere işe gelerek, burada sizlerle birlikte olacaklar. Bence bu proje çok güzel bir proje. Bu sayede engelli vatandaşlarımızı da topluma kazandırabileceğiz. Belediye olarak bu tür projelerimiz her daim devam edecektir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Beylikdüzü'nde Engelli Gençler İş Hayatına Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement