Besni'de 19 Mayıs Etkinlikleri Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Besni'de 19 Mayıs Etkinlikleri Sona Erdi

Besni\'de 19 Mayıs Etkinlikleri Sona Erdi

Besni ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri sona erdi.

19.05.2013 16:58

Besni ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri sona erdi.

Besni Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreniyle başlayan programa; İlçe Kaymakamı Gürkan Demirkale, Besni Belediye Başkanı Fahri Serter, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, Besni Jandarma Komutanı Kurmay Yüzbaşı İsmail İri, kurum amirleri, siyasi parti başkanları, STK temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenk koyma ile başlayan program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam etti. Konuşmanın ardından Hükümet Konağı önünden ilçe stadına kadar gençlik yürüyüşü yapıldı. Yürüyüşün ardından, 2013 yılı Gençlik Haftası kapsamında yapılan Kaymakamlık Kupası Turnuvası final maçı da oynandı. Kaymakamlık Turnuvası final maçı Çalım Yazıkarakuyu Spor ile Çakırhöyük Spor arasında gerçekleşti. Çekişmeli geçen maçı 4-3'lük skorla Çakırhöyük Spor kazanarak kupanın sahibi oldu. Kısa çaplı tartışmaların da çıktığı final maçında Çalım Yazıkarakuyu Spor Teknik Direktörü saha içerisine girerek, Çakırhöyük Sporlu futbolcuya saldırdı. Polisin araya girmesiyle birlikte, olay büyümeden engellendi.

Olayda, Çalım Yazıkarakuyu Spor Teknik Direktörü, Besni Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olaylar sırasında maç bir süre durduktan sonra, tekrar devam etti.

Maçın ardından Gençlik Haftası çerçevesinde düzenlenen tüm müsabakalarda, dereceye girenlere ödülleri verildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni'de 19 Mayıs Etkinlikleri Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement