Beşir Derneği'nden Türkmenlere Yardım - Son Dakika
Yerel

Beşir Derneği'nden Türkmenlere Yardım

Beşir Derneği\'nden Türkmenlere Yardım

Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği Adana Temsilciliği, Bayırbucak Türkmenlerine gıda ve giyimden oluşan bir tır insani yardım malzemesi gönderdi.

04.12.2015 11:29

Beşir Sosyal Yardımlaşma Derneği Adana Temsilciliği, Bayırbucak Türkmenlerine gıda ve giyimden oluşan bir tır insani yardım malzemesi gönderdi.

Beşir Derneği Adana Temsilcisi Ayhan Binboğa, yardımların Adanalı hayırseverlerden toplanan bağışlardan oluştuğunu belirterek, "Hayırseverlerimizin bağışladıkları insani yardım malzemelerini bizzat başında olarak Yayladığı sınırı içerisinde zor durumda kamplarda yaşayan Türkmen kardeşlerimize ulaştırmak için yola çıktık. Türkmen kardeşlerimiz her zaman yanında olduklarımızı bilsin" dedi.

Sınırda kurulan çadırlarda yaşayan Türkmenlerin acil olarak çadır, battaniye, kışlık mont, kışlık ayakkabı, konserve, su, çocuk maması, çocuk bezi ve her türlü kuru gıda malzemelerine ihtiyaçları olduğunu söyleyen Binboğa, "Başlattığımız yardım kampanyasına Adanalı hayırsever kardeşlerimizi davet ediyor ve yardımlarını bekliyoruz. Ayrıca yardımlarınız için SURİYE yazıp 4042 ye mesaj gönderebilirsiniz" diye konuştu.

Bayırbucak Türkmenlerine Yardım Tır'ını uğurlamaya Semerkand Vakfı Adana Şube Başkanı Ümit Özlü, TÜMSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kalenderoğlu, AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş ve Adanalı Beşir Derneği Gönüllüleri katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beşir Derneği'nden Türkmenlere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement