Bersisa Adlı Tiyatro Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Bersisa Adlı Tiyatro Yoğun İlgi Gördü

Bersisa Adlı Tiyatro Yoğun İlgi Gördü

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün katkılarıyla, İstanbul Devlet Tiyatroları tarafından sahnelenen ‘Bersisa’ adlı tiyatro oyunu Adıyamanlılardan yoğun ilgi gördü.

15.03.2017 12:08

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün katkılarıyla, İstanbul Devlet Tiyatroları tarafından sahnelenen 'Bersisa' adlı tiyatro oyunu Adıyamanlılardan yoğun ilgi gördü.

Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonunda, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ve eşi Fulya Kutlu, Vali Yardımcısı Murat Süzen, Askerlik Şubesi Başkanı Albay Davut Kulalar, İl Jandarma Komutanı Ercan Atasoy, Emniyet Müdürü Metin Alper, kurum müdürleri, üniversite öğrencileri ve çok sayıda Adıyamanlı tiyatro severin izlediği oyun büyük beğeni topladı. Boğaç Babür Turna ve Gülebru Turna tarafından yazılan, iki perde halinde sahnelenen ve Hz. Mevlana'dan bir Mesel'in konu edildiği oyunda Gökalp Kulan, Eray Cezayirlioğlu, Can Sözeri, Hakan Güngör, Ozan Uz, Onuryay Evrentan Atasalihi, Zeynep Aytekin, Metehan Kuru ve Zekayi Metin başlıca rol aldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bersisa Adlı Tiyatro Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement