Bereket Ekspresi, Karaman'da - Son Dakika
Yerel

Bereket Ekspresi, Karaman'da

Bereket Ekspresi, Karaman\'da

Bayrampaşa Belediyesi, "Kardeşlik Sınır Tanımaz" sloganıyla başlattığı faaliyet çerçevesinde, "Bereket Ekspresi"nin 10. durağı Karaman Garı'nda 3 bin kişilik iftar verdi.

14.07.2014 11:12

Bayrampaşa Belediyesi, "Kardeşlik Sınır Tanımaz" sloganıyla başlattığı faaliyet çerçevesinde, "Bereket Ekspresi"nin 10. durağı Karaman Garı'nda 3 bin kişilik iftar verdi.

Karaman Tren Garın'daki iftara, Karaman Valisi Murat Koca, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer, AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli ile Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Acar ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar programı öncesi Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Acar ile Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, kısa birer selamlama konuşması yaptı.

Karaman Valisi Murat Koca da yaptığı konuşmada, "Ramazan ayı içerisinde güzel bir etkinlikle sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Bayrampaşa Belediyesinin Bereket Ekspresi etkinliğiyle birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte iftarımızı açacağız. Ramazan ayı bir taraftan ibadet ayı, bir taraftan sevgi, hoşgörü ve kardeşlik ayıdır. İnşallah bizim şu anki mutlu tablomuz dünyanın her yerindeki Müslümanlar için geçerli olsun istiyorum. Biz burada bu güzel ortamda iftarımızı yaparken dünyanın bazı bölgelerinde maalesef kanayan yaralar var, içimize acıtan tablolar var. Bu üzücü olayların sona ermesini, kardeşlik, barış ve sevgi içinde bir yaşamın bütün insanlara ortak olmasını istiyoruz. Bu duygularla hepinizin Ramazan ayını ve Ramazan Bayramını kutluyorum, bugün ki etkinliğin gerçekleştirilmesin de emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Koca'nın konuşmasının ardından katkılarından dolayı Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ile Vali Murat Koca'ya Bayrampaşa Belediyesi tarafından plaket takdim edildi.

İftar programı Kuran-ı Kerim tilaveti okunması, ilahiler söylenmesi ve folklor gösterileri ile sona erdi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bereket Ekspresi, Karaman'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement