Belediyeden İkizlere Sürpriz Doğum Günü Partisi - Son Dakika
Yerel

Belediyeden İkizlere Sürpriz Doğum Günü Partisi

Belediyeden İkizlere Sürpriz Doğum Günü Partisi

Kütahya'nın Simav Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Hüma Hatun Anaokulunda okuyan Necati ve Fadime Demir çiftinin güzeller güzeli ikizleri Özlem ve İrem için sürpriz yaş günü partisi düzenledi.

02.11.2013 14:49

Kütahya'nın Simav Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Hüma Hatun Anaokulunda okuyan Necati ve Fadime Demir çiftinin güzeller güzeli ikizleri Özlem ve İrem için sürpriz yaş günü partisi düzenledi.

Esenevler Mahallesinde öğrenciler ve ev hanımlarına ücretsiz bilgisayar ve internet hizmeti sunan Belediyeye ait "Yeşeren Umutlar Bilgi Evi"nde düzenlenen sürpriz yaş günü partisine bilgi evi görevlileriyle mahalleli kadınlarda evlerinde yaptıkları birbirinden lezzetli pasta, börek, çörek, tatlı, sarma ve dolmalarla destek verdi.

Doğum günü pastasını Belediye Başkanı Kasım Karahan ile birlikte üfleyerek yeni yaşlarını kutlayan ikizler daha sonra arkadaşlarının yanına giderek şarkılar türküler eşliğinde doyasıya eğlendi.

Belediye Başkanı Kasım Karahan bu tür etkinliklerle çocukların mutluluklarına ortak olmayı hedeflediklerini bildirdi. Bu tür etkinliklerin Simav'da kendi dönemlerinde başladığına vurgu yapan Başkan Karahan, minikler ve aileler tarafından da çok beğenilen sosyal ve kültürel etkinliklere devam edeceklerini söyledi.

Vatandaşa hizmetin sadece yol, içme suyu, jeotermal, kanalizasyon veya buna benzer alt yapı hizmetlerinden oluşmadığına vurgu yapan Başkan Karahan, hizmette sınır tanımadıklarını, hizmet kervanına minikleri de dahil ettiklerini bildirdi.

Geleceğimizin teminatı çocuklarla birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Karahan, miniklerin isteklerini yerine getirmekten de büyük bir keyif aldığını söyledi.

Miniklerin isteklerini içeren kutuyu açan Başkan Karahan, "Gezi, tablet bilgisayar ve cep telefonundan oluşan isteklerinizi öğretmen ve ailelerinizle gözden geçirip karar vereceğiz. Sizlerin isteği bizim için bir emirdir. Size hizmet etmek bizim görevimiz" dedi.

Miniklere hizmetlerin en iyisini sunabilmek için ilçenin dört bir yanını yeşil alanlar ve parklarla donattıklarını ifade eden Başkan Karahan, etkinliği düzenleyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne, ayrıca ev sahipliğini en güzel bir şekilde yerine getiren Bilgi Evi çalışanlarına, hünerli elleriyle hazırladıkları yiyecek ve içecekleri ikram eden mahalle halkı ile onurlarına yaş günü partisi düzenlediği Özlem ve İrem'in annesi Fadime ile babası Necati Demir'e teşekkür ettkten sonra topluca hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sürpriz partiye katkı sağlayan Demir ailesinin komşusu Canan Temel,böyle bir etkinliğe imza attıkları için Belediye Başkanı Kasım Karahan'a teşekkür etti.

İkizlerin sınıf arkadaşları da belediyeden kendileri için de böyle yaş günü partisi düzenlemesini istedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediyeden İkizlere Sürpriz Doğum Günü Partisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement