Belediye Eş Başkanlarından '9 Kasım' Mesajı - Son Dakika
Yerel

Belediye Eş Başkanlarından '9 Kasım' Mesajı

Belediye Eş Başkanlarından \'9 Kasım\' Mesajı

İpekyolu Belediyesi Eş Başkanları Aygül Bidav ve Veysel Keser, 9 Kasım 2011’de meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

09.11.2015 12:16

İpekyolu Belediyesi Eş Başkanları Aygül Bidav ve Veysel Keser, 9 Kasım 2011'de meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yayınladıkları mesajda, 9 Kasım tarihlerinde yaşanan depremde hayatlarını kaybedenlere rahmet dileyen eş başkanlar, yaşanan acıların unutulmaması gerektiği ve Van halkının deprem sonrası göstermiş olduğu birlik ve dayanışma ruhunun yaraların sarılmasında en büyük etken olduğunu" bildirdi. Eşbaşkanlar, depremde hayatını kaybeden tüm insanımıza Allah'tan rahmet dilerken yakınlarının acılarını tüm içtenlikle paylaştıklarını belirtti. 23 Ekim depreminin acılarını sarmadan 5,6 büyüklüğündeki 9 Kasım depreminin özellikle Van merkezde birçok can ve mal kaybına sebep olduğu belirtilen mesajda şu ifadeler kullanıldı:

"Büyük depremin ardından gelen 9 Kasım depremi ile sarsılan Van halkı, deprem sonrasında yaşanan felaket karşısında birlik ve dayanışma ruhunu daha sıkı tutmuş ve bu yardımlaşma ruhunun, deprem sonrası yaraların sarılmasında en büyük etken olmuştur. Biz bu acı olayların bir daha yaşanmamasını umut eder, bu bilinçle biz yöneticilere düşen görev ve sorumluluklarımızı harfiyen yerine getireceğimizi bir daha hatırlatmak isteriz. Bu anlamda depremlerden her türlü zarar görmüş tüm halkımızın acılarını en içten dileklerimizle tekrar paylaşıyoruz." - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Eş Başkanlarından '9 Kasım' Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement