Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'dan Çtso Yönetimine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'dan Çtso Yönetimine Ziyaret

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan\'dan Çtso Yönetimine Ziyaret

Çanakkale Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Ülgür Gökhan, partisinin Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nu ziyaret etti.

13.03.2014 11:49

Çanakkale Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Ülgür Gökhan, partisinin Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti.

ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette, Ülgür Gökhan ve ekibini, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette, ÇTSO Başkanı Bülend Engin, Başkan Yardımcısı Sadık Aydoğan, Yönetim Kurulu üyeleri Güven Barış Yüksel, Mehmet Özkurnaz, Selçuk Semizoğlu, Hasan Yürükçü, Emin Aydoğan, Mustafa Kansu ve Genel Sekreter Sema Sandal ev sahipliği yaptılar. ÇTSO Başkanı Bülend Engin, ziyaret nedeniyle yaptığı konuşmada, Çanakkale'nin tarihi ve turistik değerinin dünya çapında bir marka haline getirilmesini hedeflediklerini, buna uygun projeleri önerdiklerini ve desteklediklerini belirterek, "Bu hedefler doğrultusunda hareket eden her kurum ve kuruluşa, her kişiye ve fikre de daima desteğimizi sürdüreceğiz" diye konuştu. Ülgür Gökhan, Çanakkale'nin gelişmesi ve istihdamın artması için büyük markaların önemli olduğunu ancak bu gelişim esnasında çevrenin de korunması gerektiğini söyledi. (GD) - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'dan Çtso Yönetimine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement