Belediye 38 Beden Eğitimi Öğrencisini Üniversiteye Yerleştirdi - Son Dakika
Yerel

Belediye 38 Beden Eğitimi Öğrencisini Üniversiteye Yerleştirdi

Belediye 38 Beden Eğitimi Öğrencisini Üniversiteye Yerleştirdi

Batman Belediyesinin öğrencilere yönelik ücretsiz beden eğitimi öğretmenliği hazırlık kurslarına katılan 38 öğrenci değişik üniversitelere yerleşmeyi hak kazandı.

18.09.2014 15:14

Başarılı öğrencilerle bir araya gelen Eşbaşkan Gülistan Akel, "Bizim açımızdan gençlerimizi üniversiteye yerleştirmek tabi ki önemli bir amaç, ama bizim için bundan da önemlisi Batman'da yaşayan gençlerle ortak çalışma üretmek, ortak duygu paylaşımları ve buluşmaları gerçekleştirmektir" dedi.

Batman Belediyesi tarafından bu yılın başında ücretsiz olarak başlattığı beden eğitimi öğretmenliği hazırlık kurslarına katılan 38 öğrenci girdikleri yetenek sınavlarında Türkiye'deki değişik üniversitelere yerleşmeyi hak kazandı.

Başarılı öğrencileri Eşbaşkan Yardımcısı Semra Güneş ile birlikte belediye meclis salonunda kabul eden Eşbaşkan Gülistan Akel, başarılı öğrencileri kutladı. Batman Belediyesi tarafından verilen beden eğitimi öğretmenliği hazırlık kurslarına 60 öğrenci ile başladıklarını belirten Eşbaşkan Akel,"Bu 60 öğrencimiz ile başladığımız kursumuz altı ay sürdü. Arkadaşlarımız 7 antrenörle çalıştı. Bugün elimize ulaşan sonuçlar itibariyle 38 öğrencimiz değişik üniversitelerin beden eğitimi antrenörlüğü ve yönetici bölümlerine yerleşti. Bu da bizim için yüzde 65'lik bir başarı oranıdır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Belediye 38 Beden Eğitimi Öğrencisini Üniversiteye Yerleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement