Bedensel Engeli Mirac, Karnesini Evinde Aldı - Son Dakika
Yerel

Bedensel Engeli Mirac, Karnesini Evinde Aldı

Bedensel Engeli Mirac, Karnesini Evinde Aldı

Batman’da 2015-2016 eğitim öğretim sezonu sonunda birinci sınıfı tamamlayan, doğuştan bedensel engelli olan 8 yaşındaki Mirac Kayık, karne heyecanını evinde yaşadı.

21.06.2016 16:38

Batman'da 2015-2016 eğitim öğretim sezonu sonunda birinci sınıfı tamamlayan, doğuştan bedensel engelli olan 8 yaşındaki Mirac Kayık, karne heyecanını evinde yaşadı.

Karnesini vermek üzere bedensel engelli Mirac Kayık'ın ailesini ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Miracı ve ailesini kutladı. Küçük Mirac da karne sevincini okuduğu şiirle dile getirip Kurtaran ve öğretmenine teşekkür etti.

EVDE EĞİTİM GÖREN 55 ÖĞRENCİ VAR

Batman'da evde eğitim gören 55 öğrencinin olduğunu belirten Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, "Mirac gibi evde eğitim imkanı bulan 55 öğrencimiz var. Çeşitli sağlık nedenleriyle okullara erişim imkanı bulamayan çocuklarımıza, evde eğitim imkanı sağlıyoruz. Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından tespit ettiği bu çocuklarımıza verilen raporlar doğrultusunda, öğretmenlerimizi onların eğitimi için görevlendiriyoruz" dedi.

Batman'da 167 bin öğrencinin karne sevincini yaşadığını, 8 bin öğretmenin de bu yorucu süreçte fedakarlıkla görevlerini sürdürdüğünü ifade eden Kurtalan, ziyaretin sonunda Mirac'a çeşitli hediyeler verdi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bedensel Engeli Mirac, Karnesini Evinde Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement