BDP'den İhraç Edilen Yıldırım, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

BDP'den İhraç Edilen Yıldırım, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

BDP\'den İhraç Edilen Yıldırım, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Barış ve Demokrasi Partisi'nden (BDP) ihraç edilen Silopi Belediye Başkanı Vekili Hüsnü Yıldırım, vatandaşlarla bir araya geldi.

06.03.2013 15:44

Barış ve Demokrasi Partisi'nden (BDP) ihraç edilen Silopi Belediye Başkanı Vekili Hüsnü Yıldırım, vatandaşlarla bir araya geldi.

Laleş Kültür Merkezi'nin konferans salonunda düzenlenen halk toplantısına Silopi Belediye Başkan Vekili Hüsnü Yıldırım, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yıldırım, toplantıya katılan herkese teşekkür ettiğini belirterek, "Toplantımızın amacı aynı zamanda 5 arkadaşımıza molotof atması sizin de bildiğiniz gibi bir komplodur. Bu saldırıdan partinin kesinlikle hiçbir bağlantısı yoktur, bunu adımız gibi biliyoruz. Bu komployu yapan kişiler sadece halkı kışkırtmak için çalışıyorlar. Sizin de bildiğiniz gibi içimiz de her aileden fertler vardır. Onların yaptığı bu pis davranış bizim tamamımıza karşı yapılmıştır. ya o atılan bombalardan biri bir aile efradına zarar verseydi? Çok şükür en ufak bir yaralanma bile olmadı olsaydı eğer

bunun hesabını parti mi verirdi? Hayır, bunun hesabını parti vermezdi. Biz hepimiz bu partinin üyeleriyiz içimizde ki o insanlar aramıza bozgunluk koymak istiyorlar. Siz değerli halkımız bu komplolara gelmeyin. Bu kişiler sadece halkın huzurunu bozmak için çalışıyorlar. Biz bu olayı nefretle kınıyoruz. Bu insanları emniyet güçlerimizin biran önce yakalanmasını istiyoruz" dedi.

Yıldırım, daha sonra belediye faaliyetleri hakkında açıklamada bulunduktan sonra toplantı sona erdi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BDP'den İhraç Edilen Yıldırım, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement