BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Korkmaz: "Kimse Sesimize Kulak Vermedi" - Son Dakika
Yerel

BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Korkmaz: "Kimse Sesimize Kulak Vermedi"

BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Korkmaz: "Kimse Sesimize Kulak Vermedi"

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı, 30 Mart yerel seçimleri kapsamında Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na ziyarette bulundu.

31.01.2014 10:39

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı, 30 Mart yerel seçimleri kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na ziyarette bulundu.

BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, Habip Blgin, Aynur Düzgünel ve BBP İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin de aralarında bulunduğu BBP heyeti, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Bozdağ, Pazar günü odanın Olağan Genel Kurulu'nun gerçekleştirileceğini belirterek, "Biz bu zamana kadar abartılacak bir şey yapmadık. Biz sadece işimizi yaptık. Vergi ödeyecek, istihdam sağlayacak olan arkadaşlarımızın önünü açtık" dedi.

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın, Tekirdağ genelindeki en fazla üyeye sahip oda olduğunun altını çizen Ali Bozdağ, "Odamızda yaklaşık 3 bin kayıtlı üyemiz var. Her bir üyenin en az 4 kişilik bir aileyi temsil ettiğini var sayarsak, odamız yaklaşık 12 bin vatandaşımıza hitap ediyor" ifadelerini kadyetti.

Faruk Korkmaz'ın iki dönemdir Belediye Başkanlığı yaptığı Kızılpınar'da, Faruk Korkmaz öncesi 20'ye yakın esnaf olduğunu anımsatan Bozdağ, "Bugün Kızılpınar'da odamıza kayıtlı yaklaşık 200 esnaf var. Bu da Kızılpınar'ın ne denli geliştiğinin göstergesidir" diye konuştu.

Kendilerini sıcak bir ortamda karşılayan Ali Bozdağ'a teşekkür ederek konuşmasına başlayan Faruk Korkmaz ise "Şükürler olsun yuvamıza döndük. Hiç kimse bize ihanet ettiğimizi söyleyemez. Belediye Başkanı halkın malıdır. Memur değildir. Belediye Başkanları atamayla gelmiyor. Halk getiriyor, halk götürüyor. Biz bunu milletvekillerimize, Genel Merkezimize çok anlattık fakat kimse sesimize kulak vermedi" dedi.

"ESNAFIMIZIN HEP YANINDA OLDUK"

Kızılpınar'da esnafa ne denli değer verdiklerinin ortada olduğunu ifade eden Faruk Korkmaz, "Peygamber efendimizin 'zorlaştırmayınız, kolaylaştırınız' sözünü kendimize düstur edindik. Esnafımızın hep yanında olduk. İnşallah 30 Mart'ta BBP bayrağını belediyenin çatısına dikeceğiz" dedi.

Birilerinin kendisini BBP'den AK Parti'ye daha sonra yine BBP'ye geçmesi nedeniyle eleştirdiğini söyleyen Korkmaz, "Biz rahmetli genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'ndan izin alarak AK Parti'ye geçtik" dedi. Kızılpınar Belediye Başkanlığı süresince bir il belediyesinin gerçekleştiremediği hizmetleri Kızılpınar Belediyesi çatısı altında hayata geçirdiklerini sözlerine ekleyen Korkmaz, "Halkımızın bize karşı muhteşem bir ilgisi var. Halkıma inanıyor ve güveniyorum. Biz seçim sürecinde kimseyi eleştirmeyeceğiz. 'Aynasıdır kişinin iş, lafına bakılmaz' deyip, kendi aynamıza bakacağız" ifadelerini kullandı.

Faruk Korkmaz'ın ardından söz alan BBP'li Habip Bilgin ise başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

Sosyal medya ve basın aracılığı ile kendilerine yönelik saldırılarda bulunulduğunu öne süren Aynur Düzgünel ise "Biz bu saldırılara kulak asmayacağız. İşimize bakacağız. Ben Belediye Başkanı değildim. Meclis üyesiydim. İsteyip de çözemediğim sorunlar oldu. AK Parti'den de bu nedenle ayrıldım. Hep birlikte güzel işler yapmak için yola çıktık" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Korkmaz: 'Kimse Sesimize Kulak Vermedi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement