Baydemir Haşimiye Esnafıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Baydemir Haşimiye Esnafıyla Buluştu

Baydemir Haşimiye Esnafıyla Buluştu

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Urfa Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkan Adayı Osman Baydemir, kentin Haşimiye semtinde esnafın sıkıntılarını dinledi.

25.03.2014 11:33

BDP Eşbaşkan adayları Osman Baydemir ve Leyla Akça, Balıklıgöl esnafı ve Balıklıgöl'ü ziyaret eden Urfalılar ile buluştu. Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, BDP Eyyübiye İlçesi Eşbaşkan adayları Hedibe Ötünç ve Şükrü Turgut da Baydemir'e eşlik etti.

Güneşli bir pazarın tadını çıkarmak amacıyla Balıklıgöl'e akın eden Urfalılar ile sıcak sohbetler eden Baydemir, vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgi gösterileri ile karşılaştı.

Ziyaret ettiği esnaflardan yaptıkları işle ilgili bilgiler alan Baydemir, isot satan bir esnafla dakikalarca isot yapımı konusunda sohbet etti. Kahvehanelerde oturan Baydemir, çay eşliğinde kentin sorunları ve vatandaşların taleplerini dinledi.

Kuruyemişçilerin çay niyetine ikram ettiği çerez ve şekerlemeleri alan Baydemir, kimi vatandaşların çay davetine ise "Daha 5 yıl buradayız, çay içmek için vaktimiz bol" yanıtını verdi.

Haşimiye'de karşılaştığı belediye işçileri ile selamlaşan Baydemir, yol üzerinde karşılaştığı ve kıyafet satan bir seyyar satıcı ile sohbet etti. Seyyar satıcıları mağdur etmeyeceklerini belirten Baydemir, "Sizi işinizden etmeyeceğiz, sizin için alternatif alanlar oluşturacağız" dedi. Seyyar satıcı ise Baydemir'i alnından öperek teşekkür etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Baydemir Haşimiye Esnafıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement