Bayburt Üniversitesi'ne Kitap Bağışı - Son Dakika
Yerel

Bayburt Üniversitesi'ne Kitap Bağışı

Bayburt Üniversitesi\'ne Kitap Bağışı

Bazı akademisyenler, kütüphanelerindeki 4 bin 923 kitabı, Bayburt Üniversitesi Kütüphanesi'ne bağışladı.

15.01.2014 17:40

Türkiye'nin tanınmış eğitim felsefecisi Prof. Dr. Necmettin Tozlu'nun da aralarında bulunduğu bazı akademisyenler, kütüphanelerindeki 4 bin 923 kitabı Bayburt Üniversitesi Kütüphanesi'ne bağışladı.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin tanınmış eğitim felsefecisi ve Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Tozlu, Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden emekli Prof. Dr. Asri Çubukçu, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden emekli Prof. Dr. Necati Öner ile emekli bankacı Ali Avni Yüzbaşıoğlu'nun kütüphanelerindeki çok değerli kitaplarını, üniversitenin kütüphanesine bağışladıklarını belirtti.

Kitap bağışından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu vurgulayan Coşkun, şunları kaydetti:

"Ülkemizin yetiştirdiği değerli akademisyenlerin yaptığı kitap bağışı örnek bir davranıştır. Ülkemizin alanlarında tanınmış hocaları olan hocalarımız, kütüphanelerindeki çok değerli kitaplarını üniversitemize bağışlayarak, üniversitemizin kütüphanesinin evrensel bir bilgi merkezine dönüşmesine katkıda bulunmuşlardır. Eğitim felsefesi üzerine çalışmaları olan Tozlu hocamız kütüphanesindeki 2 bin 722 kitabını, emekli ilahiyatçı hocamız Çubukçu 984 kitabını yine emekli ilahiyatçı hocamız Öner 965 kitabını ve emekli bankacı Yüzbaşıoğlu 252 kitabını kütüphanemize bağışladı." - Bayburt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bayburt Üniversitesi'ne Kitap Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement