Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, 5 yılını değerlendirecek basın toplantısı düzenleyecek - Son Dakika
Yerel

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, 5 yılını değerlendirecek basın toplantısı düzenleyecek

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, 5 yılını değerlendirecek basın toplantısı düzenleyecek

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, 17 Ocak Çarşamba günü belediye tarafından tamamlanan, devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgi vereceği basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu. Toplantı, belediye binasının 5. katında bulunan sosyal ve kültürel faaliyetler salonunda gerçekleştirilecek ve halka açık olacak. Başkan Pekmezci, tüm Bayburtluları toplantıya davet etti.

16.01.2024 10:10

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, 17 Ocak Çarşamba günü görevdeki 5 yılını değerlendireceği basın toplantısında belediye tarafından yapımı tamamlanan, devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgiler verecek.

Belediye binasının 5'inci katında bulunan sosyal ve kültürel faaliyetler salonunda gerçekleştirilecek olan halka açık basın toplantısında vatandaşlarla bir araya geleceğini duyuran Başkan Pekmezci, tüm Bayburtluları toplantıya beklediğini söyledi.

Bayburt Belediyesince '5 Yılda Neler Yaptık' başlıklı yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Bayburt'umuza yaptıklarımızı anlatmak için düzenleyeceğimiz halka açık basın toplantısına tüm vatandaşlarımız davetlidir." - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, 5 yılını değerlendirecek basın toplantısı düzenleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement