Bayan Azizoğlu; "Kapımız Sizlere Her Zaman Açıktır" - Son Dakika
Yerel

Bayan Azizoğlu; "Kapımız Sizlere Her Zaman Açıktır"

Bayan Azizoğlu; "Kapımız Sizlere Her Zaman Açıktır"

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun Eşi Nilgün Azizoğlu, 'Öğretmenler Günü' nedeniyle köylerde görev yapan bayan öğretmenlerle bir araya geldi.

25.11.2013 21:19

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun Eşi Nilgün Azizoğlu, 'Öğretmenler Günü' nedeniyle köylerde görev yapan bayan öğretmenlerle bir araya geldi. Öğretmenlerin gününü kutlayan Nilgün Azizoğlu, "kapımız sizlere her zaman açıktır" dedi.

Ardahan Öğretmen Evi'nde, Nilgün Azizoğlu ve beraberinde Belediye Başkanı Faruk Köksoy'un Eşi Cevriye Köksoy, Adalet Komisyonu Başkanı Ogün Ahmet Tepe'nin Eşi Serap Tepe, Rektör Ramazan Korkmaz'ın Eşi Canan Korkmaz, Vali Yardımcısı Deniz Pişkin'in Eşi Nurhan Pişkin, Vali Yardımcısı Kadir Taner Eser'in Eşi Neslihan Eser, Jandarma Komutanı Şefaattin Serten'in Eşi Gül Serten ve Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker'in Eşi Tülay Eteker'le birlikte köylerde görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti. Öğretmenlerle tek tek tokalaşan ve sohbet eden Nilgün Azizoğlu, öğretmenlerin görev yaptıkları köylerde yaşanan sıkıntılar konusunda duyarlı olmalarının önemli olduğunu belirtti.

Nilgün Azizoğlu, günlerini kutladığı öğretmenlere yönelik konuşmasında şunları söyledi; "Bu gün hem sizlerle bu anlamlı günü kutlamak, hem de tanışmak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldik. Bizler sürekli olarak köylerimizi geziyoruz. İhtiyaç sahibi insanımızı, yaşlı teyze ve amcalarımızı ziyaret ediyoruz. Fakat her gün oralarda olamıyoruz. Sizlerse her gün köylerdesiniz. Benim sizlerden isteğim, ayağında ayakkabısı, sırtında kabanı olmayan öğrencimiz kalmasın. Eğitimle alakalı olarak okullarımızda öğrencilerimizin kullandıkları araç gereç ve gerekli meteryaller konusunda eksiklikler varsa haberimiz olsun. O ihtiyaçları biz giderelim. Olabilir ki, bizim gözümüzden kaçan, veya yeni gelişen bir olay vardır. Sizlerden bu konuda bizleri haberdar etmenizi istiyoruz. Çünkü devletimizin çok güzel imkanları var. Yeter ki yerinde ve doğru tespit edip, gerçek ihtiyaç sahibine ulaşabilelim. Sizlerinde bizler ile paylaşmak istedikleri bir şey olursa evimiz, kapımız her zaman sizlere açıktır."

Nilgün Azizoğlu'nun konuşmasının ardından söz alan bazı öğretmenler okullarında ve görev yaptıkları köylerde ki eksiklikleri ilettiler. Müzik ve eğlence eşliğinde sona eren programda öğretmenler ilk defa kendileri için böyle bir organizasyonun düşünüldüğünü belirterek, çok mutlu olduklarını dile getirdiler. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayan Azizoğlu; 'Kapımız Sizlere Her Zaman Açıktır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement