Baü, 'İstihdam ve Kariyer Günleri'ni Fuarda Tanttı - Son Dakika
Yerel

Baü, 'İstihdam ve Kariyer Günleri'ni Fuarda Tanttı

Baü, \'İstihdam ve Kariyer Günleri\'ni Fuarda Tanttı

Balıkesir Üniversitesi, katıldığı 18. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) dikkatleri üzerine topladı.

12.02.2014 17:24

Balıkesir Üniversitesi, katıldığı 18. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) dikkatleri üzerine topladı. Üniversite yetkilileri, mart ayında düzenlenecek olan 'İstihdam ve Kariyer Günleri'ni EMİTT'te tanıttı.

BAÜ, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 18. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMİTT 2014) katıldı. Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Dekan Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Sebahattin Karaman, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Köroğlu ile birlikte Prof. Dr. Necdet Hacıoğlu, Doç. Dr. Yusuf Aymankuy, Yrd. Doç. Dr. Burhan Aydemir'in de aralarında bulunduğu çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci yer aldı.

2003 yılından bu yana fuarda kendi standı ile yer alan Turizm Fakültesi (BİTOYO) öğrencileri, turizm alanında yaşanan yeni gelişmeleri yakından takip etme fırsatı buldu. Fakültenin 7 no'lu salondaki standını sektörde faaliyet gösteren çok sayıda BTİOYO mezununun yanı sıra, Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A.Celil Çakıcı, öğretim üyeleri Prof. Dr. Füsun İstanbullu Dinçer ve Prof. Dr. Mithat Zeki Dinçer de ziyaret etti.

Sektörle daha sağlıklı, güçlü, uzun ve verimli ilişkiler kurmayı hedefleyen Turizm Fakültesi, fuarda, bu yıl 13- 14 Mart 2014 tarihlerinde üçüncüsünü düzenleyeceği "İstihdam ve Kariyer Günleri"nin de tanıtımını yaptı. 71 ülkeden 4 bin 500 katılımcının yer aldığı, Türkiye'nin en büyük, dünyanın da 5. büyük turizm fuarı olarak nitelendirilen EMİTT 2014'de bulunan çok sayıda otel, seyahat acentesi ve kariyer firması, Turizm Fakültesi'nde düzenlenecek olan "İstihdam ve Kariyer Günleri III" organizasyonuna katılma sözü verdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baü, 'İstihdam ve Kariyer Günleri'ni Fuarda Tanttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement