Batmanın Petrol Filmi Dünya Basınında - Son Dakika
Yerel

Batmanın Petrol Filmi Dünya Basınında

Batmanın Petrol Filmi Dünya Basınında

Birleşmiş Milletlerin Green -Go international Short Film Contest- kısa film yarışmasına Batmanlıların çektiği 'Alacakaranlık' filmi damga vurdu.

11.10.2015 16:53

Alacakaranlık'a büyük ilgi

Batman'lı yönetmen Okan Aydın'ın 'Alacakaranlık' adlı kısa filmi Birleşmiş Milletlerin Green -Go international Short Film Contest- kısa film yarışmasında bütün dünyadan binlerce film arasında finale kaldı.

İnternet üzerinden oylamaya sunulan Alacakaranlık (Twilinhgt) filmin de Petrol ve petrol araçlarının doğaya ve insanın geleceğine verdiği zararları konu alıyor.

Filmin yönetmeni Okan Aydın, Batman'ın da Ortadoğu'da önemli bir petrol şehri olması ve petrolün çevreye verdiği zararlardan yola çıkarak böyle bir senaryo hazırladığını belirtti.

Aydın, "Çok anlamlı bir kurgu ile bütünleştirdiğimiz bu çalışmamız BM'in uluslararsı film yarışmasında binlerce film arasında ilk 47 film arasında finale kaldı. Şuanda internet üzerinde ilk on sırada bulunuyoruz. Amacımız tüm Batman'lı hemşerilerimizden filmle ilgili linki tıklayarak oy vermeleridir. Bu başarı tüm Batmanlıların başarısı olacaktır" dedi.

Film'de Bart Başkanı Selim Toprak, Doğa ve çevre aktivisti Emin Bulut ve Cemal Batur rol aldılar.

Filmin finalde ilk sıraya çıkması için son beş gün kaldığı ve 15 Ekimde sonuçların açıklanacağı bildirildi.

Filmin finalde kalması için http:/greengofest.eu/green-go2015-entry/twilight/ linkinin tıklanması istendi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanın Petrol Filmi Dünya Basınında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement