Batman'da "Alo 130" Hattı Açıldı - Son Dakika
Yerel

Batman'da "Alo 130" Hattı Açıldı

Batman\'da "Alo 130" Hattı Açıldı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Batman İl Müdürlüğü, "Alo 130" şikayet hattının açıldığını belirtti.

20.01.2015 08:22  Güncelleme: 20:23

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Batman İl Müdürü Hasan Gül, "Alo 130 Ürün Güvenliği Şikayet Hattı" nın hizmete açıldığını duyurdu.

İl Müdürü Hasan Gül, "En İyi Denetçi Vatandaşımızdır" sloganıyla çalışmaya başlayan ALO 130 "Ürün Güvenliği Şikâyet Hattı" aracılığıyla güvenliğinizi tehdit ettiği düşünülen sanayi ürünlerine ilişkin şikâyetlerin en kısa sürede ve en etkili şekilde denetleneceğini belirtti.

İl Müdürü Gül, "ALO 130 Ürün Güvenliği Şikayet Hattı" aracılığıyla Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına iletilen her şikayet ilgili teknik birimlerce değerlendirilerek Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüklerine iletileceğini, gerekli denetim faaliyetleri başlatılacağını ve Denetim sürecinin tamamlanmasının ardından tarafınıza ayrıca bilgilendirme yapılacağını belirtti.

BÖCEK İLACINDAN, BİLGİSAYARA HER TÜRLÜ ŞİKAYET DEĞERLENDİRİLİYOR

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hasan Gül, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "vatandaşlarımız asansörler, asansör bakım ve servis firmaları, finiküler, telesiyej, teleferik, parfüm, deodorant, böcek ilacı vb. düdüklü tencere, basınçlı depolama tankları, hidroforlar, yangın söndürme cihazları vb. basınçlı ekipmanlar, aydınlatma cihazları ve ekipmanları, beyaz eşyalar, oda ve su ısıtıcıları, tost, çay, kahve makineleri, bilgisayar ve bileşenleri, küçük ev aletleri, vb. elektrikli ekipmanlar, kombiler, şofben, gazla çalışan ızgara, tava ve fritözler, ocak ve fırınlar vb. gaz yakan cihazlar, kalorifer kazanı, buhar kazanı gibi katı, sıvı, gaz yakıtlı kazanlar, sanayi makineleri, tarım makineleri, tekstil makineleri, yürüyen merdiven ve yürüyen platformlar, gıda işleme makineleri, takım tezgahları vb. makineler, far, emniyet kemeri, hava yastığı, lastik, fren vb. motorlu araç aksamları otomotiv, dinamitler, patlayıcı nitratlar, infilaklı fitiller, emniyetli fitiller vb. sivil patlayıcılar, LPG mutfak tüpü, sanayi tüpleri, oksijen tüpleri, sınai gaz tüplerinin dolumunu yapan işletmeler vb. taşınabilir basınçlı ekipmanlar, sayaçlar, takoğraflar, taksimetreler, tartı aletleri, hazır ambalajlı ürünler ile ilgili tüm ihbar ve şikayetlerini ALO 130 Ürün Güvenliği Şikayet Hattına bildirebilirler" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batman'da 'Alo 130' Hattı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement