Batmanda 17 Sendikacı Beraat Etti - Son Dakika
Yerel

Batmanda 17 Sendikacı Beraat Etti

Batmanda 17 Sendikacı Beraat Etti

Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS) Batman Temsilciliği üyesi ve kendilerine destek veren 17 kişi hakkındaki dava beraat ile sonuçlandı.

21.03.2014 11:14

17 Bts Üyesi Beraat Etti
Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS) Batman Temsilciliği üyesi ve kendilerine destek veren 17 kişi hakkında 1 Nisan 2013'te demiryollarının özelleştirilmesini protesto etmek amacıyla katıldıkları yürüyüş nedeniyle açılan davanın duruşması da Batman 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya BTS Batman Temsilcisi Mustafa Coşkun ve avukat Salih Ekizler'in katıldı. Hakkim, "2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet etmek"le suçlanan 17 kişi hakkında beraat kararı verdi.
74 KİŞİ HAKKINDAKİ DAVA İSE 5 HAZİRANDA GÖRÜLECEK
BDP Batman Gençlik Meclisi'nin 22 Haziran 2013'te "Uyuşturucu, fuhuş, asimilasyon, yozlaştırma ve ajanlaştırmaya hayır" sloganı ile düzenlediği yürüyüşe katılan 74 kişi hakkında "2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Yasası'na muhalefet etmek" iddiasıyla açılan davanın duruşması Batman 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görüldü. Hakim, yürüyüşün yapıldığı güzergahır yürüyüş güzergahı olup olmadığının tespiti için duruşmayı 5 Haziran tarihine erteledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanda 17 Sendikacı Beraat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement