Başsavcı Bayır'dan Gaosb' Ye Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Başsavcı Bayır'dan Gaosb' Ye Veda Ziyareti

Başsavcı Bayır\'dan Gaosb\' Ye Veda Ziyareti

Emekliye ayrılan Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Bayır, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken ve OSB Yönetim kurulu Başkan yardımcısı Cengiz Şimşek´e veda ziyaretinde bulundu.

28.06.2016 16:19

Emekliye ayrılan Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Bayır, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken ve OSB Yönetim kurulu Başkan yardımcısı Cengiz Şimşek'e veda ziyaretinde bulundu.

Köken ve Şimşek ile bir süre görüşen Başsavcı Abdullah Bayır, "Gaziantep'te görev yaptığım süre zarfında karşımıza çıkan sorunlarda kurum ve kuruluşlardan çok güzel destekler aldım. Bu şehirde kazanmış olduğum tecrübeler benim için çok önemliydi. Görev yaptığımız süre zarfında bizlere her konuda destek veren Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne teşekkür ederim" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Köken, "Gaziantep iş dünyası olarak Gaziantep'te görev yapan herkesle iyi ilişkiler içerisinde olmaya özen gösteriyoruz. Kentimize hizmetlerinden dolayı Başsavcımız Bayır'a teşekkür eder, emeklilik hayatının kendisine hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başsavcı Bayır'dan Gaosb' Ye Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement