"Başkent'te Sivas Günleri" Etkinliği - Son Dakika
Yerel

"Başkent'te Sivas Günleri" Etkinliği

"Başkent\'te Sivas Günleri" Etkinliği

Ankara'da düzenlenen "Başkent'te Sivas Günleri" adlı etkinlik devam ediyor."Başkent'te Sivas Günleri" etkinliğine Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de katıldı.

15.09.2012 18:00

Ankara'da düzenlenen "Başkent'te Sivas Günleri" adlı etkinlik devam ediyor.

Sivas Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara Sivaslı Dernekler Federasyonu'nun (ASİDEF) öncülüğünde Sivas Valiliği, Belediye Başkanlığı ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nın destekleriyle düzenlenen

"Başkent'te Sivas Günleri" etkinliğine Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de katıldı.

Atatürk Kültür Merkezi'nde kurulan stantları gezen Ürgüp, belediyenin çalışmaları hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Etkinlikler kapsamında düzenlenen konseri, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici de takip etti.

Ürgüp ve ASİDEF Başkanı Erol Yanar ile konseri izleyen Destici, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, çeşitli hediyeler verdi.

Belediye Başkanı Ürgüp, yaptığı konuşmada, "Sivas, ilçeleriyle birlikte burada. Kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi kimsenin bozamayacağını bu tür etkinlikler cümle aleme ispat ediyor. Sivas bir bütündür ve bu bütünün parçaları olan bizler dün olduğu gibi bugün de kardeşiz" ifadelerini kullandı.

Sivas ve ilçelerinin kültürel ve sosyal zenginliklerinin tanıtılması amaçlanan ve binlerce kişinin katıldığı etkinlik, yarın akşam sona erecek.

Muhabir: Seyit Ahmet Eksik

Yayıncı: Ahmet Ekici - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Başkent'te Sivas Günleri' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement