Başkanların İlk Ziyareti Huzurevine - Son Dakika
Yerel

Başkanların İlk Ziyareti Huzurevine

Başkanların İlk Ziyareti Huzurevine

Yapılan yerel seçimler sonunda tekrar Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen İbrahim Karaosmanoğlu ile İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ilk ziyaretlerini Huzurevi’ne yaptılar.

03.04.2014 11:29

Yapılan yerel seçimler sonunda tekrar Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen İbrahim Karaosmanoğlu ile İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ilk ziyaretlerini Huzurevi'ne yaptılar.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kocaeli İl Müdürü Bekir Yumlu, Huzurevi Müdürü Mesut Yalçın, Turgut Mahallesi Muhtarı Mehmet Kurt'un da yer aldığı ziyarette Karaosmanoğlu ve Doğan, yaşlıları tek tek ziyaret edip hayır dualarını aldılar. Huzurevi sakinlerinin ellerini öpen Başkan Doğan, "Seçimden sonra ilk ziyaretimizi Huzurevine yapıyoruz. Bizim geleneğimizde yaşlılarımızı büyüklerimizi her zaman baş köşeye koyar onlara hürmet ederiz. Gücümüzü aldığımız en önemli yerlerden biri de yaşlılar ve büyüklerimizdir. Zaman zaman yaşlılarımızı ziyaret eder hal hatırlarını soruyoruz. Bu ziyaretimizde de kendileriyle sohbet edip hayır dualarını almak istedik. Onları mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor. Yaşlımızın nerede mutlu oluyorsa orada kalsın. Huzurevinde mutluysa burada, torunlarının yanında mutluysa orada kalmasından yanayız. Benim şahsi görüşüme göre yaşlımızın en önemli yeri çocuğunun torunlarının yanıdır. Böylede olmalıdır. O zaman herkes çok daha mutlu huzurlu olacak. Aile bağları daha sağlam olacak. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Onlar bizim bereketimiz, gücümüzdür. Bizler büyüklerine değer veren, onları baş tacı edip hizmet eden bir anlayıştan geliyoruz. Sık sık Huzurevlerini ziyaret edip sizlerle birlikte olacağız. Sizlerin hayır dualarını almaya devam edeceğiz. Bizlerin kapısı da sizlere her zaman sonuna kadar açıktır" şeklinde konuştu.

Huzurevi sakinleri de Karaosmanoğlu ve Doğan'a ziyaret için teşekkür ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement