Başkanı Alıcık, Basın Mensuplarını Onurlandırdı - Son Dakika
Yerel

Başkanı Alıcık, Basın Mensuplarını Onurlandırdı

Başkanı Alıcık, Basın Mensuplarını Onurlandırdı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla basın mensuplarına plaket verdi.

14.01.2012 20:56

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla basın mensuplarına plaket verdi. Düzenlenen ödül töreninde hayatını kaybeden gazeteci Mustafa Ünlü'nün plaketini babası Mehmet Nuri Ünlü aldı.

Nazilli Sümer Park Rekreasyon alanı içerisinde bulunan Lara Restrontta basın mensuplarıyla bir araya gelen Belediye Başkanı Alıcık, gazeteciliğin fedakarlık ve özveri gerektiren bir meslek olduğunu söyledi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen ödül töreninde Başkan Alıcık, basın mensuplarının sorunlarını da dinledi.

Toplumun bilgilendirilmesinde, hak ve özgürlüklerin gelişiminde önemli rol oynayan basının, demokrasinin en temel unsurlarından biri olduğunu söyleyen Başkan Alıcık konuşmasında; "Gazetecilerin, yaşadıkları sıkıntıları, doğruluk ve tarafsızlık ilkelerinden taviz vermeden aşacaklarına inanıyorum. Gelişen teknoloji ile habercilik hız kazandı. Nazilli'de görev yapan gazeteci arkadaşlarım ilçenin sorunları ile yakından ilgili ve sorunlarının çözümüne önemli katkılar veren, bizlere yardımcı olan, bir çalışma anlayışı içindedirler. Kendilerine bu olumlu ve fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Alıcık, konuşmasının ardından Nazilli'de görev yapan basın mensuplarına plaket verdi.

Törende geçtiğimiz ay geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden gazeteci Mustafa Ünlü'nün plaketini babası Mehmet Nuri Ünlü aldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkanı Alıcık, Basın Mensuplarını Onurlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement