Başkan Zor ve Ekibi İadeyi Ziyaretlere Başladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Zor ve Ekibi İadeyi Ziyaretlere Başladı

Başkan Zor ve Ekibi İadeyi Ziyaretlere Başladı

Ünye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Zor, Ünye Kaymakamı Demir ve Belediye Başkanı Arpacıoğlu'na iadeyi ziyarette bulundu.

08.06.2013 10:07  Güncelleme: 10:25

Ünye Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Zor, yönetimi ile birlikte Ünye Kaymakamı Mustafa Demir ve Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu'na iadeyi ziyarette bulundu.

İlk olarak Ünye Kaymakamı Mustafa Demir'i ziyaret eden Ünye Ticaret Odası Durmuş Zor konuşmasında, devlet ile uyumlu bir şekilde ilçeye hizmet vereceklerini belirterek, "Ziyaretimiz biraz geç oldu fakat beklentinin üstünde bir misafir kitlemiz oldu. Bölgemizde de bakan ve milletvekillerimiz iktidar partimizin genel başkan yardımcısı bölgemizin misafirleriydi, onları ağırlamak durumundaydık. Bu sebeple gecikmemiz oldu. Temennimiz hem Organize Sanayi Bölgemizde hem de diğer çalışmalarımız da devletimizi en üst düzeyde ilçemize temsil eden Sayın Kaymakamımızla uyumlu bir şekilde ilçemize hizmet etmek" dedi.

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir ise Ünye Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni yönetimini tebrik ederek, "Önümüzdeki dönemde Ünye Kaymakamlığı ve Ünye Ticaret Odası olarak Ünye halkı ve Ünye iş adamlarının sevineceği ve övüneceği hizmetlere birlikte imza atacağız. Bilindiği gibi Ünye Organize Sanayi'nin yüzde 10 ortağısınız. Şu ana kadar belli bir mesafeye geldik ancak önümüzdeki dönemde de bugünden itibaren sizlerinde artık yeni bir sesi, yeni bir heyecanı olacak. Bu konuda en üst düzeyde katkınızı ve katılımınızı bekliyoruz. Ben size ve ekibinize hayırlı olsun diyorum" diye konuştu.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu'nu da ziyaret eden Zor,

"Ticaret Odamızın üyeleri ve yönetimiyle birlikte Ünye'miz ve bölgemize hizmet etmek konusunda gayret edeceğiz. Belediye Başkanımızın da bu nokta da desteğine ihtiyacımız olacak. Bunu karşılıklı beyan etmek üzere buradayız" ifadelerini kullandı.

Başkan Arpacıoğlu ise Ünye Ticaret Odası'na hayırlı olsun dileklerini sundu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Zor ve Ekibi İadeyi Ziyaretlere Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement