Başkan Zolan Demokrasi ve Şehitleri Anma Mitingi'nde Konuştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Zolan Demokrasi ve Şehitleri Anma Mitingi'nde Konuştu

Başkan Zolan Demokrasi ve Şehitleri Anma Mitingi\'nde Konuştu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, darbe girişimine karşı düzenlenen ‘15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Mitingi’nde "FETÖ maşa olarak kullanılmıştır.

08.08.2016 09:40

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, darbe girişimine karşı düzenlenen '15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Mitingi'nde "FETÖ maşa olarak kullanılmıştır. Çok şükür Türkiye Cumhuriyeti şu anda maşayı aldı, paramparça etti" dedi.

Denizli'de darbe girişimine karşı düzenlenen '15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Mitingi'nde on binlerce Denizlili, Delikliçınar Meydanı'na gelerek tek yürek oldu.

Düzenlenen anma mitingine, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Milletvekilleri Sema Ramazanoğlu, Şahin Tin, Cahit Özkan ve Kazım Arslan ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, CHP Denizli İl Başkanı Haşim Teoman Sancar, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk ve çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi katıldı.

Katılımcılara yönelik bir konuşma gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bu mesele bir şahsa bir partiye yönelik mesele değil. Bu ülkemin geleceğine engel olmak için FETÖ maşa olarak kullanılmıştır. Çok şükür Türkiye Cumhuriyeti şu anda maşayı aldı, paramparça etti. Artık sıra o maşayı tutan ellerde vücutlarda. İnşallah bir olarak, farklılıklarımız bir kenara bırakarak vatan, bayrak, ezan dendiğinde hep beraber bir noktada buluşacağız. İşte o zaman tek vücut olduğumuzda karşımızda hiçbir düşman hiçbir güç duramaz. Siz böyle olduğunuz sürece inşallah Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Zolan Demokrasi ve Şehitleri Anma Mitingi'nde Konuştu - Son Dakika


Advertisement