Başkan Zeki Kayda'dan Kapalı Spor Salonu Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Başkan Zeki Kayda'dan Kapalı Spor Salonu Müjdesi

Başkan Zeki Kayda\'dan Kapalı Spor Salonu Müjdesi

2. Lig A Grubunu namağlup lider olarak bitiren şampiyon Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı oyuncuları, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret ederek 1. Lige çıkma sözü verdi.

30.03.2015 12:06

2. Lig A Grubunu namağlup lider olarak bitiren şampiyon Salihli Belediye spor Bayan Voleybol Takımı oyuncuları, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı ziyaret ederek 1. Lige çıkma sözü verdi.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, makamında Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı oyuncularını ağırladı. Ziyarette, Salihli'ye yeni bir spor salonu müjdesini veren Kayda, "İnşallah bu şampiyonluğu 1. Lige çıkarak taçlandırırsınız. Ben de sizlere bir müjde vereyim. 30 Mart'ta Salihli'ye yeni bir kapalı spor salonu yapım işi ihaleye çıkıyor. Artık 1. Ligde yeni kapalı spor salonumuzda maçlarınızı oynayacaksınız. Sizleri tebrik ediyorum. Hiç yenilmeden şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attınız. Antrenör Gül İlter ile yardımcıları Bora Şensoy ve Yunus Ünver ile siz değerli sporcuları ve Salihli Belediyespor yönetimi ile takımımıza gönül veren taraftarlarımızı kutluyorum. Başarı sizden, destek bizden. Her şey Salihli için" dedi.

Ziyaret esnasında, yönetici Fatih Kuyucuoğlu ve takım kaptanı Duygu Üçdağ, Belediye Başkanı Zeki Kayda'ya günün anısına çikolata ile çiçek takdim etti. Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımının Belediye Başkanı Zeki Kayda ziyaretine, Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya ile yöneticiler Fatih Kuyucuoğlu ve Mehmet Gürsel, MHP Manisa Milletvekili aday adayı Murat Erim de eşlik etti. Başkan Zeki Kayda, ziyaret sonunda şampiyon takım oyuncuları ile hatıra fotoğraf çektirdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Zeki Kayda'dan Kapalı Spor Salonu Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement