Başkan Yaşar'dan Amatör Kulüplere Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Başkan Yaşar'dan Amatör Kulüplere Tam Destek

Başkan Yaşar\'dan Amatör Kulüplere Tam Destek

Yenimahalle Belediyesi, amatör kulüplere verdiği desteği hız kesmeden sürdürüyor.

13.10.2012 12:07

Yenimahalle Belediyesi, amatör kulüplere verdiği desteği hız kesmeden sürdürüyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 17 amatör spor kulübüne formadan eşofmana buz torbasından topa kadar 125 parça malzeme desteğinde bulundu.

Yenimahalle Belediyesi Hasan Doğan Stadyumu'nda gerçekleşen malzeme yardımı dağıtım törenine

Yaşar'ın yanı sıra Kazan Kaymakamı Veysel Beyru, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdullah Albınar, Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mesut Bolatcan, amatör kulüp başkanları ve çok sayıda sporcu katıldı.

Törende bir konuşma yapan Yaşar, Yenimahalle Belediyesi olarak amatör kulüplere destek vermeye devam edeceklerini belirterek, "Göreve geldiğimiz gün hedefimizi gençlik olarak belirledik. Önce eğitim dedik ve geleceğimizin teminatı gençlerimizin daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için Yenimahalle'de bulunan 149 okulunun A'dan Z'ye bütün bakımlarını yaparak Türkiye'nin en dinamik okulları arasında olmalarını sağladık. Çocuklarımızı internet ve kahve köşelerinden uzaklaştırıp spora yönlendirmek amacı spor okulları açtık Yenimahalle'ye kazandırdığımız 190 parkın birçoğunda çocuklarımızın spor yapma olanağı sağladık" diye konuştu.

Sağlıklı bir nesil yetiştirmek amacı ile çabalayan amatör kulüplerin ayakta kalabilmek için ne büyük fedakarlıklarda bulunduğunu sözlerine ekleyen Yaşar, "Ayakta kalabilmek için çaba sarf eden amatör kulüplerin durumunu biliyoruz. Bu nedenle bölgemizde bulunan amatör kulüplere tesis, ulaşım ve malzeme desteği veriyor, yaptığımız park ve spor alanları ile kulüplerimize daha geniş alanlarda çalışma imkanı sağlıyoruz. Gelecekte dünya olimpiyatlarında Yenimahalle'yi temsil edecek gençlerimiz bugünkü amatör kulüplerde sizlerin içinde bulunuyor. Geleceğimizin teminatı yavrularımızı gençlerimizi yetiştiren amatör kulüplere desteğimizi sürdürmeliyiz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Yaşar'dan Amatör Kulüplere Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement