Başkan Uğurlu'dan İddialara Yanıt - Son Dakika
Yerel

Başkan Uğurlu'dan İddialara Yanıt

Başkan Uğurlu\'dan İddialara Yanıt

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) mensup belediye meclis üyelerinin kendisi hakkındaki iddialarıyla ilgili, "Bu iddiaları ortaya atanlar, iddialarını ispatlamadıkları müddetçe alçaktırlar" dedi.

31.05.2012 17:39

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) mensup belediye meclis üyelerinin kendisi hakkındaki iddialarıyla ilgili, "Bu iddiaları ortaya atanlar, iddialarını ispatlamadıkları müddetçe alçaktırlar" dedi.

AK Parti Karaman İl Teşkilatında, il başkanı Kerim Dereli ve partililerle birlikte düzenlendiği basın toplantısında konuşan Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, hakkında CHP'li belediye meclis üyelerinin "Görevi kötüye kullanma, ihaleye fesat karıştırma, zimmet ve usulsüzlük" iddialarıyla Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmalarını değerlendirdi. Karaman Belediyesi'nin bütün belediyeler gibi rutin olarak denetlendiğini hatırlatarak sözlerine başlayan Başkan Uğurlu, "Bu denetimler neticesinde hukuka, kanuna aykırı bir durum olsaydı gereği ilgili makamlarca yerine getirilirdi" dedi.

CHP'lileri iddialarını ispatlamaya davet eden Uğurlu, "Bu iddiaları ortaya atanlar iddialarını ispatlamadıkları müddetçe müfteridirler ve alçaktırlar. Beceriksizliği ve ahlak sorunları nedeni ile görevden aldığımız bir meclis üyesi arkadaşımız CHP'yi ve bazı meclis üyesi arkadaşlarımı dolmuşa bindirmiştir. Belgeler çarpıtılarak oluşturulan bu raporu ve yazanları mahkemeye vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Verilemeyecek bir hesabımız, art niyetli bir çalışmamız yoktur" diye konuştu.

"HİZMETLERİMİZ GÖLGELENMEK İSTENİYOR"

Başkan Uğurlu, Karaman'ın şantiyeye döndüğünü ve belediye hizmetlerinin hızlı bir şekilde ortaya çıkacak olmasının engellenmeye çalışıldığını savunarak, "Hizmetlerimiz gölgelenmek istenmektedir. Bugün Karaman bir ucundan diğer ucuna şantiyeye dönmüşken, değişim devam ediyorken CHP tamamen gündemi değiştirmek amacı ile bu açıklamayı yapmıştır. Bu yaklaşımla, Kamil Uğurlu değil, AK Parti değil, Karaman ve halkımız kaybeder. Ereğli kavşağındaki köprülü kavşak ve organize yolu, şehir genelindeki asfaltlama, Çukurbahçe, Kent Meydanı, Piri Reis Vadisi, Cumhuriyet Parkı, Kuğulu Park, İsmet Paşa Caddesi, Bilim Merkezi çalışmalarımız bütün hızı ile sürmekte ve tamamlanmaktadır. Kısa bir süre sonra her hafta bir açılış yaparak bu eserlerimizin bir bölümünü hemen Karaman'a kazandıracağız. CHP ve CHP zihniyetine sesleniyorum; Karaman'a olan hizmet aşkımızı söndüremezsiniz. Değişime direnmeyin, hizmet odaklı değişime engel olamazsınız. Halkımız bize güvensin, biz teşkilatımızın bütün organları ile birlik halinde Karaman'a hizmet vermeye devam edeceğiz. Desteklerini bizden esirgemeyen il, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza, meclis üyesi arkadaşlarımıza ve halkımıza teşekkür ederim" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli de, CHP'li belediye meclis üyelerinin iddialarının AK Parti ve Genel Başkanları hakkında yapılan mesnetsiz iddiaların bir benzeri olduğunu bildirdi. AK Partili kadroların hizmetlerinin gölgelenmeye çalışıldığını belirten Dereli, Başkan Uğurlu ve ekibine güvendiklerini söyledi.

Karaman Belediyesi'nin CHP'li meclis üyeleri, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu hakkında, "Görevi kötüye kullanma, ihaleye fesat karıştırma, zimmet ve usulsüzlük" iddialarıyla Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduklarını dün basın toplantısı ile kamuoyuna duyurmuştu.

(MD-İP-

31.05.2012 17: 19: 37

TSI

NNNN - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Uğurlu'dan İddialara Yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement