Başkan Tunçoğlu, Müdür Gülnaz ile 'Dostluk Ağacı' Dikti - Son Dakika
Yerel

Başkan Tunçoğlu, Müdür Gülnaz ile 'Dostluk Ağacı' Dikti

Başkan Tunçoğlu, Müdür Gülnaz ile \'Dostluk Ağacı\' Dikti

Kütahya İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, 'basın dostluk ağacı'nı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu ile birlikte dikti.

25.03.2014 17:25

Kütahya İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, 'basın dostluk ağacı'nı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu ile birlikte dikti.

Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 175. yılında 175 bin fidan kampanyası dolayısıyla Sabuncupınar Karanfiloğlu Çiftliği civarındaki ağaç dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Törene Vali Şerif Yılmaz, Kütahya İl Jandarma Alay Komutanı Cengiz Akçay, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nafi Güral ve protokol mensuplarıyla jandarma ve orman mensuplarının katıldı.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu, yaptığı açıklamada, "Bilindiği gibi, Kütahya'da basın ve emniyet daima müştereken dostluk ve dayanışma duyguları içinde çalışıyor. Ağaç dikmek barış ve dostluğun göstergesidir.Jandarma teşkilatımızın 175. yıl dönümünde böylesine güzel ve faydalı bir ağaç dikme etkinliğine katıldığımız ve küçükte olsa bir katkı sağladığımız için memnuniyetimizi ifade ediyoruz" dedi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tunçoğlu, Müdür Gülnaz ile 'Dostluk Ağacı' Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement