"Çöp-Şişçiler Bölgesi Söke'nin Yüz Akı Olacak" - Son Dakika
Yerel

"Çöp-Şişçiler Bölgesi Söke'nin Yüz Akı Olacak"

"Çöp-Şişçiler Bölgesi Söke\'nin Yüz Akı Olacak"

Söke Belediye Başkanı Toyran, Sanayi bölgesinde bulunan çöp-şiş işletmelerinin bulunduğu bölgenin Söke'nin yüz akı olacağını belirtti.

12.06.2014 14:54  Güncelleme: 15:08

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Söke- Milas karayolu üzerinde Sanayi bölgesinde bulunan çöp-şiş işletmelerinin bulunduğu bölgenin Söke'nin yüz akı olacağını belirtti.

Çöp-Şiş işletmelerinin sahipleriyle düzenlenen toplantıda bir araya gelen Başkan Süleyman Toyran; belediyenin olmazsa olmaz isteklerini söyledi, esnaflardan sorun ve sıkıntılarını dinledi. Gerçekleşen toplantıda Söke Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu, Ahmet Karakaş ve Mine Even, Zabıta Müdürü İbrahim İşlek ve Fen İşleri Müdürü Müge Bayrak'da bulundu.

Söke Belediyesi'ne gelen özellikle uygulanan fiyat tarifeleri ve hanutçuluk yapılmasına ilişkin şikayetlerin olduğunu belirten Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; çöp-şişçi esnaflardan fiyatların mekanlarda yazılı olmasını ve müşteri çekmek için uygulanan hanutçuluk yönetiminin kesinlikle kaldırılmasını istedi. Bölgenin sadece yemek yenen bir yer, gelip-geçici bir nokta olarak görülmemesini isteyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; "O bölge sadece yolcuların uğradığı bir yer değil. Bölgeyi bir cazibe merkezi haline getirebilmek için verilen hizmetin kalitesi de çok önemli. Bunu sağlayacak siz esnaflarımızsınız. Bizde Söke Belediyesi olarak çöp-şişçiler bölgesinin daha cazip bir yer haline gelebilmesi için elimizden geleni yapacağız. Benim hayalim yepyeni bir projeyle o alandaki tüm dükkanları yenilemek. Daha yeşil bir hale getirmek" dedi.

1997 yılından bu yana hizmet verilen bölgede çaışma yapıldığını ancak özellikle bir bölgede hala sıkıntıların devam ettiğini belirten esnaflar; özellikle yol giriş ve çıkışı ile ilgili sıkıntılarını dile getirdi.

Bölgede gerekli proje çalışmalarının yapılması talimatını veren Söke Belediye başkanı Süleyman Toyran, yapılacak proje çalışmalarının ardından esnaflarla yeniden bir araya gelerek çalışmaları kısa sürede tamamlamak istediklerini söyledi. Söke Belediye başkanı Süleyman Toyran; "Söke'ye yakışır mekanlar grubu yaratalım" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Çöp-Şişçiler Bölgesi Söke'nin Yüz Akı Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement