Başkan Toçoğlu AK Parti Karasu İlçe Kadın Kolları Teşkilatı ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Toçoğlu AK Parti Karasu İlçe Kadın Kolları Teşkilatı ile Bir Araya Geldi

Başkan Toçoğlu AK Parti Karasu İlçe Kadın Kolları Teşkilatı ile Bir Araya Geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Karasu İlçe Kadın Kolları Teşkilatı ile bir araya geldi.

30.04.2015 16:54

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Karasu İlçe Kadın Kolları Teşkilatı ile bir araya geldi. Karasu Kültür Park'ta gerçekleştirilen programa Başkan Zeki Toçoğlu'nun yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, İlçe Başkanı İshak Sarı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Leman Yanmaz, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Parlak, teşkilat mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Başkanı ve Kadın Kolları Başkanı'nın konuşmalarının ardından söz alan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, "Bu yıl Büyükşehir Belediyemiz ilçemizde 35 bin tonluk asfalt çalışması yapacak. Geçtiğimiz günlerde sahilde başlatılan rekreasyon projesinde de çalışmalar devam ediyor. Büyükşehir Belediyemiz Karasu'ya 50 Milyon TL'lik yatırım yapıyor. Hemşerilerimiz ilçemizin geleceğini ilgilendiren bu yatırımların önemini biliyor. İnşallah bu gelişimin ve hizmet ortamının devamı için 7 Haziran'da AK Parti'ye güçlü bir destek vereceğiz" diye konuştu.

7 Haziran seçimlerine güçlü bir şekilde hazırlandıklarının altını çizen Zehra Hatipoğlu, "Yarınlar yorgun olanların değil, rahatından vazgeçenlerindir. Kadın kolları olarak bizler rahatımızdan vazgeçtik. Yarınlarımızı inşa etmek için çalışıyoruz. Kadın kolları teşkilatı girilmedik ev bırakmayacak. İnşallah 7 Haziran'da 7 güzel insanı Ankara'ya göndereceğiz" dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, "Kadın kollarımız her seçime büyük bir özveriyle hazırlanıyor. Her fırsatta ifade ediyoruz, kadın kollarımızın bu coşkusu bizler için büyük moral ve motivasyon kaynağı oluyor. Hamdolsun her zamanki gibi yine biriz, beraberiz. İnşallah 7 Haziran'da bu birliktelikle önemli bir zafer elde edeceğiz" diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yerel seçimlerde de hep birlikteydik. Hamdolsun kadın kollarımızın gayret ve özverili çalışmalarıyla Karasu'da tarihi fark yakalamıştık. Ankara'ya Karasu'dan güçlü bir destek vermiştik. Yeni Türkiye yolculuğunda inşallah bu desteği daha da artıracağız. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için çok önemli bir sürece giriyoruz. İnşallah 7 Haziran'da Ankara'ya güçlü bir ses vereceğiz" dedi. Başkan Toçoğlu, "Hiçbir zaman yapamayacağımız işlerin sözünü vermedik. AK Parti siyasetinde içi boş vaatlere yer yok. Biz AK kadroların temsilcileriyiz. Hizmet bizim işimiz. Milletimize verdiğimiz her sözü yerine getirdik, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz günü kurtaracak yatırımlarla değil ilçelerimizin geleceğine katkı sağlayacak projelerle uğraşıyoruz. Hemşerilerimiz bizi iyi biliyor. İnşallah her seçimde bizim yanımızda olan Sakarya, bu seçimlerde de yine bizimle yürüyecek. 7 Haziran'da Yeni Türkiye'ye güçlü bir destek verilecek" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Toçoğlu AK Parti Karasu İlçe Kadın Kolları Teşkilatı ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement