Başkan Tartan, Baba Şefkati ile El Uzattı - Son Dakika
Yerel

Başkan Tartan, Baba Şefkati ile El Uzattı

Başkan Tartan, Baba Şefkati ile El Uzattı

Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan yeni yılda Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü’nde yatan 35 çocuğu Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Abdullah Taşyurt ile birlikte ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

31.12.2013 15:14

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan yeni yılda Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü'nde yatan 35 çocuğu Hastanesi Yöneticisi Prof. Dr. Abdullah Taşyurt ile birlikte ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

0-16 yaş arası tedavi gören çocukları ziyaret ederek onlara yeni yıl hediyeleri veren Başkan Tartan çocuklarla birlikte bir de pasta kesti. Herkese yeni yılda sağlık, mutluluk dileyen Tartan, "Zorluklar yaşadığınızı ve bunları aşacağınızı biliyorum. Her yeni güne umutla, heyecanla başlamak gerektiğine inanıyorum. Umutsuzluğun hiç bir şeye faydası yok. Yerel bir yönetici olarak her zaman yanınızdayım. Hepinizin şifa bulacağına inanıyorum. Yeni yıl herkese sağlık, mutluluk getirsin" diye konuştu.

Başkan Tartan, çocukların yanında refakatçi kalan aile bireylerine de "Elimden gelen her türlü ihtiyacınızı karşılamaya hazırım, yeter ki çocuklarımız mutlu olsun" mesajını verdi.

Pamuk Prenses ve Batman kostümleriyle animatörler de çocuklarla şarkılar söyleyerek onlara birkaç saat keyifli anlar yaşattı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Tartan, Baba Şefkati ile El Uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement