Başkan Sözat'tan Seçim Değerlendirmesi - Son Dakika
Yerel

Başkan Sözat'tan Seçim Değerlendirmesi

Başkan Sözat\'tan Seçim Değerlendirmesi

Balıkesir Ziraat Odası Başkanı Sami Sözat, güven tazeleyerek çıktığı genel kurul sonrasında seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

05.02.2015 14:04

Balıkesir Ziraat Odası Başkanı Sami Sözat, güven tazeleyerek çıktığı genel kurul sonrasında seçimle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Sözat, Ziraat Odası seçimlerinde tehdit, korku ve vaat olduğunu iddia etti.

Hafta sonu yapılan genel kurulda tekrar başkanlığa seçilen Ziraat Odası Başkanı Sami Sözat, seçim sonrasında değerlendirmede bulundu. Sözat, 2014 yılının çiftçi için uğurlu olmadığını söyledi. Sami Sözat, "Başta fare istilası olmak üzere yaşanan olumsuzluklar nedeniyle geride birikmiş borçlar kaldı. 2015 yılına inşallah hayırlı olur. Benim için hayırlı başladı. Çiftçi içinde hayırlı olmasını diliyorum. 1 Şubat 2015 tarihinde Ziraat Odası genel kurulu yaptık. Muhtarları ve delegeyi korkutarak, baskı yaparak seçimi kazanmak için ne lazımsa yaptılar. Ama kazanamadılar. Bu seçim tekmili birden bir seçim oldu. İçinde tehdit, vaat, korku ne ararsan var. İnşallah sonuçtan ders almışlardır. İnanın delegeler korkudan baskıdan birbirlerine selam veremediler. Böyle bir seçimi Balıkesir hiç yaşamadı" dedi.

Kendisinin tavandan değil tabandan dan geldiğinin altını çizen Sami Sözat, "Benim hizmetlerim var. İnsanları ayakta tutan eserleridir, hizmetleridir. Önce kaideyi öğrenecekler. Yaptıklarımızı çalışmalarımızı unutmayan vicdanı nasırlaşmamış insanlar bizi ayakta tutuyor. Sonuç yine kaybettiler olmadı. Sami Sözat her zaman olduğu gibi önce Allah'a sonra da delegeye sığındı. Onun için yenemediler, hevesleri kursaklarında kaldı" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Sözat'tan Seçim Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement