Başkan Palancıoğlu'ndan Çocuklara Yeni Nesil Oyun Grubu Hediyesi - Son Dakika
Yerel

Başkan Palancıoğlu'ndan Çocuklara Yeni Nesil Oyun Grubu Hediyesi

Başkan Palancıoğlu\'ndan Çocuklara Yeni Nesil Oyun Grubu Hediyesi

Talas Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünün 8 ayrı noktada hazırladığı yeni nesil oyun gruplarını çocuklarla birlikte kullanıma açan başkan Palancıoğlu, çocukların eğlenirken aynı zamanda sportif faaliyetler yapabileceği parkları imal ettiklerini söyledi.

02.09.2015 11:56

Talas Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünün 8 ayrı noktada hazırladığı yeni nesil oyun gruplarını çocuklarla birlikte kullanıma açan başkan Palancıoğlu, çocukların eğlenirken aynı zamanda sportif faaliyetler yapabileceği parkları imal ettiklerini söyledi.

Bahçelievler Mahallesi Yaman Dede Parkında ilk olarak uygulanan yeni nesil çocuk oyun gruplarını çocuklarla birlikte hizmete açarak incelemelerde bulunan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, geleneksel oyun gruplarının çocukların sadece eğlenmesi amacında olduğunu belirterek, yenilerinin ise eğlenceyle birlikte sportif faaliyetleri de kapsadığını söyledi. Başkan Palancıoğlu, yeni nesil oyun gruplarında yer alan oyuncaklarla ilgili, "Halat salıncak, ip karusel, güneş saati, döner kase, ahşap tırmanma gibi oyuncaklar çocuklarımızın spor yaparak sağlıklı yaşamalarına yardımcı olacak. Alt zeminlerini de çocukların düştüğünde yaralanmalarını önlemek için özel yumuşak bir malzeme ile kapladık. Çocuklarımız günün her saatinde burada yoğun bir şekilde vakit geçirmektedirler. Yeni parklardaki amacımız çocuklarımızın düşünsel zekalarını arttıracak biraz daha mücadele etmelerini sağlayarak enerjilerini atmalarına yardımcı olmak. Oldukça nitelikli oyun grubu ortaya çıktı. İnşallah diğer mahallelerimizdeki parkları da zamanla yeni nesil oyun gruplarıyla donatarak çocuklarımıza hizmet vereceğiz. Çocuklarımıza hayırlı olsun. " dedi.

Başkan Palancıoğlu, Bahçelievler Mahallesi Yaman Dede Parkı'yla birlikte bu yıl 8 ayrı noktada yeni nesil oyun grubunun kurulacağını anlatarak, "Yenidoğan Mahallesi Kılıç Sitesi yanındaki yeni park alanına, Mevlana Mahallemizin Rasim Özen Ören Parkı'na, Esma Biltacı Parkı'na, Hakan Türk Parkı'na, Metehan Doğan Parkı'na, İzzet Bayraktar Camii yanındaki yeni park alanına ve Garanti Konut yanındaki yeni park alanına kurulmaya başlandı." şeklinde konuştu.

Başkan Palancıoğlu, "Yeni nesil oyun grupları çocuklarımızın hem eğleneceği, hem de spor yaparak fiziksel aktivitelerine yardımcı olacak oyuncakları içeriyor. Böylece yarının büyükleri çocuklar, sağlıklı yaşama bu yaşlarda başlangıç yapmış olacak" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Palancıoğlu'ndan Çocuklara Yeni Nesil Oyun Grubu Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement