Başkan Özden, Belediye Personeliyle İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Özden, Belediye Personeliyle İftarda Bir Araya Geldi

Başkan Özden, Belediye Personeliyle İftarda Bir Araya Geldi

Çubuk Belediyesi çalışanları, Belediye Başkanı Lokman Özden'in verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

24.07.2013 17:24

Çubuk Belediyesi çalışanları, Belediye Başkanı Lokman Özden'in verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

İlçede bulunan Kır Sofrası'nda düzenlenen iftar yemeğine Belediye Başkanı Özden'in yanı sıra, Başkan yardımcıları Hacı Çelebi, Mehmet Kuzal, belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları ve aileleri katıldı.

Başkan Özden, yemeğin ardından yaptığı konuşmada 'büyük bir aile' olarak nitelendirdiği Çubuk Belediyesi çalışanlarıyla iftarda bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Göreve geldiği günden bu tarafa ilçede çok şeyin değiştiğini, belediye çalışanlarının çok daha fazla hizmet yapmak için var güçleri ile çalıştıklarını vurgulayan Başkan Özden, "Daha yaşanabilir ve 'Kuzeyin Yıldızı Çubuk' için sizlerle birlikte gece gündüz el ele vererek çalışmaktayız. İlçemizde fiziki anlamda yapılan yoğun çalışmaların yanında sosyal alanlarda da çalışmalar yaparak vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet etmekteyiz" dedi.

Çalışanların aileleriyle mutlu olmalarına önem verdiklerini de vurgulayan Başkan Özden, bu nedenle tüm çalışanların başta maaş ve sosyal hakları olmak üzere tüm hak ve alacaklarını zamanında verdiklerini ve geçmişten gelen belediye çalışanlarına olan tüm borçları da ödediklerini hatırlattı. Son günlerde ülkemizde ve komşu ülkelerde yaşanan olaylara da değinen Başkan Özden, şöyle konuştu:

"Her geçen gün hizmet ağımızın büyümesi ve hizmetlerimizin çeşitlenmesine rağmen, bütün arkadaşlarımız özverili ve gayretli çalışmalarıyla tüm sorunların üstesinden gelmekteyiz. Bu özverili çalışmalarımızı sosyal anlamda da yapmak istiyoruz. Benim sizden isteğim her biriniz yaşadığınız alanların yakınında ve çevrenizde bulunan yoksul, yetim veya öksüz insanları görüp kollamanızdır. Ramazan'ı vesile bilerek, o eski Ramazanlarda olduğu gibi her gün farklı bir evde iftarınızı yapmanız veya sizin onları iftara davet etmenizi istiyorum.Peygamberimiz Hz. Muhammed'in o güzel Hadis-i Şerif'ini hatırlayalım; 'Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir.' Etrafımızdaki komşularımızın aç yatmasını el birliğiyle engelleyelim. Belediye olarak bu konuda bir çalışma başlattık ve tüm mesai arkadaşlarımızın buna destek olmasını istiyorum." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Özden, Belediye Personeliyle İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement