Karabağlar Belediye Başkanı Kürüm'den Okullara Destek Sözü - Son Dakika
Yerel

Karabağlar Belediye Başkanı Kürüm'den Okullara Destek Sözü

Karabağlar Belediye Başkanı Kürüm\'den Okullara Destek Sözü

Eğitimcilerden okulların fiziki, sosyal ve kültürel eksikleriyle ilgili bilgi alan Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, destek sözü verdi.

12.11.2013 17:34  Güncelleme: 18:10

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, eğitim kurumlarının yöneticileri ve okul aile birliği temsilcileri ile kahvaltıda biraya geldi. Eğitimcilerden okulların fiziki, sosyal ve kültürel eksikleriyle ilgili bilgi alan Kürüm, destek sözü verdi.

Uğur Mumcu Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltıda, eğitimciler ve okul aile birliği temsilcilerinin sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Kürüm, göreve geldiklerinden bu yana ilçedeki okullara destek olmaya çalıştıklarını belirtti. Okulların fiziki ihtiyaçlarının yanı sıra sosyal ve kültürel taleplerine de destek olduklarını anlatan Başkan Kürüm, "İlçemizde eğitim seviyesini artırmak için, gerek ücretsiz dershane hizmeti gerekse okullara yaptığımız desteklerle çalışmalarımız sürüyor. Karabağlar'daki okullarda fiziki, sosyal, kültürel ve spor çalışmalarıyla ilgili çocuklarımızın eğitim gördüğü okullara destek oluyoruz. Bu desteğimiz sizlerin talepleri doğrultusunda da devam edecek" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karabağlar Belediye Başkanı Kürüm'den Okullara Destek Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement