Kartepe Belediye Başkanı, Avluburun Köyünü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kartepe Belediye Başkanı, Avluburun Köyünü Ziyaret Etti

Kartepe Belediye Başkanı, Avluburun Köyünü Ziyaret Etti

Kocaeli Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Avluburun köyünü ziyaret etti.

05.11.2013 11:44  Güncelleme: 11:47

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Avluburun köyünü ziyaret etti.

Kartepeli vatandaşların her zaman yanında olan ve olmaya çalışan Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, ilçe genelinde farklı mahalle ve köylerde belirlediği program dahilindeki ziyaretlerine önceki akşam Avluburun köyü ile devam etti. AK Parti Kartepe İlçe Teşkilatı yöneticilerinin de eşlik ettiği ziyarette Başkan Karabalık ve beraberindekileri köy girişinde muhtar Halil İbrahim Akyol karşıladı.

Avluburun Köy muhtarı Akyol ve köy sakinleri ile köyde hac farizesini yerine getiren Organ Ailesi'ne konuk olan Başkan Karabalık, "Hacılığınızı Allah Kabul Etsin" dileklerinde bulundu. Hacı Efrahim Organ'ın yaşadığı manevi duygulara ortak olan Başkan Karabalık zemzem suyu içip ikram edilen hurmalar eşliğinde aile ile sohbet etti.

Başkan Karabalık, Avluburun Köy Camii çay ocağında çay içti. Başkan Karabalık çay ocağında genç ve yaşlılarla bir araya geldiği ziyareti içilen çaylar eşliğinde sıcak bir atmosferde geç saatlere kadar sürdü. Gençlerin taleplerini dinleyen Başkan Karabalık, yaşlıların da hatırını sorup gönül aldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartepe Belediye Başkanı, Avluburun Köyünü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement