Başkan Gümrükçüoğlu ve Belediye Personeli "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" Adlı Tiyatro Oyununu İzledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Gümrükçüoğlu ve Belediye Personeli "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" Adlı Tiyatro Oyununu İzledi

Başkan Gümrükçüoğlu ve Belediye Personeli "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" Adlı Tiyatro Oyununu İzledi

Trabzon Belediye Başkanı Dr.

08.12.2013 17:34

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve belediye personeli Mizah Sanatı Derneği (MİZAHDER) bünyesinde faaliyet gösteren Gugulumdakiler Tiyatro Grubu tarafından hazırlanan, "Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik" adlı oyunu izledi.

Trabzon Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan Sahnesi'nde sahnelenen oyunu Başkan Gümrükçüoğlu'nun yanı sıra başkan yardımcıları ve belediye personeli seyretti.

Ali Kemal Yılmaz'ın yönettiği oyun kırsaldan Trabzon'a göç eden ve kentin kenar mahallelerinin birinde yerleşik insanların ortak buluşma noktası olan kıraathanede yaşananları konu ediniyor.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon'un bir kültür ve sanat şehri olduğunu belirterek, sanata ve sanatçıya desteklerini b undan önce de olduğu gibi sürdürmeye devam edeceklerini söyledi. Gümrükçüoğlu oyun sonunda oyuncuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Gümrükçüoğlu ve Belediye Personeli 'Biz Bunu Hiç Düşünmemiştik' Adlı Tiyatro Oyununu İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement