Başkan Doğan Kadıköy Mahallesi'nde Vatandaşlarla Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan Kadıköy Mahallesi'nde Vatandaşlarla Biraraya Geldi

Başkan Doğan Kadıköy Mahallesi\'nde Vatandaşlarla Biraraya Geldi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, sabahın erken saatlerinde vatandaşlarla bir araya gelme geleneğini sürdürüyor.

03.01.2014 10:09

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, sabahın erken saatlerinde vatandaşlarla bir araya gelme geleneğini sürdürüyor. Başkan Doğan son olarak Kadıköy Mahallesi'nde bulunan Yeşil Camii'ne giderek vatandaşlarla biraraya geldi.

Kadıköy Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım, Yeşil Camii Dernek Başkan Vekili İlhan Kulaç, Camii Din Görevlileri Mustafa Yüce, Ahmet Duranay ve mahalle sakinlerinin katıldığı buluşmada vatandaşlarla yakından ilgilenen Doğan kendisine yöneltilen tüm sorulara samimi cevaplar verdi.

Kadıköy Mahallesi'nde uzun yıllar boyunca yapılmayan hizmetleri yaptıklarını dile getiren Başkan Doğan, "Bizler Kadıköy mahallemize yıllardır yapılmayan birçok hizmeti yaptık. Benimde yıllarca oturduğum bu mahalleyi sık sık su basar, mahalle neredeyse kayıkla dolaşılır hale gelirdi. Göreve gelir gelmez şehrin en büyük yağmur suyu projesini yaptık. Böylelikle büyük bir sorun ortadan kalktı. Bununla yetinmedik, mahallemizin yıllardır önemle beklediği içerisinde muhtarlık binası, kadınlarımıza İzmek kursları, sağlık birimi, çocuklarımız için etüt birimi, emekli evi bulunan mahalle konağımızı yaptık. Cumartesi pazarı çilesinden mahallemizi kurtardık" dedi.

Kadıköy Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım da, "Sayın başkanımızla çok güzel işler yaptık. Başkanımız Kadıköy mahallemizin neredeyse yıllarca el sürülmemiş problemlerine neşter vurdu. Yıllarca ihtiyacımız olan mahalle konağı, 28 Haziran ilköğretim yanına gençlerimiz için spor sahası, okulumuza çok amaçlı salon gibi birçok hizmeti yaptı. Benim Mahallemde neredeyse yapılacak iş kalmadı. Başkanımız Kadıköy Mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan Kadıköy Mahallesi'nde Vatandaşlarla Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement