Başkan Doğan İlk Olarak Annesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan İlk Olarak Annesini Ziyaret Etti

Başkan Doğan İlk Olarak Annesini Ziyaret Etti

İkinci kez İzmit Belediye Başkanı seçilen Dr. Nevzat Doğan, ilk olarak annesini ziyaret etti.

02.04.2014 10:40

İkinci kez İzmit Belediye Başkanı seçilen Dr. Nevzat Doğan, ilk olarak annesini ziyaret etti. Ağabeyi Necmi Doğan'ın yanında kalan 95 yaşındaki Fatma Doğan'ı ziyaret ederek elini öpüp hayır duasını alan İzmit Belediye Başkanı Doğan'ın ziyaretinde duygu dolu anlar yaşandı.

Büyük coşku ve gururun yaşandığı ziyarette anne Doğan, "Sakın adaletten ayrılma. Aç susuz çok çalıştın, kendini unuttun, bu sonucu fazlasıyla hakkettin oğlum. Bundan sonra da fakire fukaraya yardım etmeye, onların yanında olmaya, onlara el uzatmaya devam et. Onların hayır duaları sana yeter. Sen varlığı da yokluğu da yaşadın. Herkesin halinden anlarsın. Bu insanlar sana güvendi, inandı, seninle oldu. Sakın değişme oğlum. Ben seninle gurur duyuyorum" şeklinde konuştu. Annesinin sözleri karşısında oldukça duygulanıp gözleri dolan Başkan Doğan da, "Doğruluktan, dürüstlükten, adaletten taviz vermeden, gece gündüz halkıma hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.

Ziyaret sırasında İzmit Belediye Başkanı'nın ağabeyi Necmi, yeğenleri Gülşen, Mehmet, Mustafa Doğan ve Ayhan Eren ile eşleri hazır bulundu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan İlk Olarak Annesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement