Başkan Doğan, Ağrı'ya Gitti - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, Ağrı'ya Gitti

Başkan Doğan, Ağrı\'ya Gitti

Belediye tecrübelerini paylaşmak üzere Ağrı’ya giden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, kalabalık bir heyet tarafından coşkuyla karşılandı.

25.11.2016 16:32

Belediye tecrübelerini paylaşmak üzere Ağrı'ya giden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, kalabalık bir heyet tarafından coşkuyla karşılandı.

İçişleri Bakanlığı ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından belediye tecrübelerini paylaşmak üzere Ağrı'nın Diyadin Belediyesi'nde görevlendirilen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ekibiyle birlikte Diyadin'e gitti. Diyadin Belediye Başkan Yardımcısı Salih Yaşar, Ak Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül, Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı'nın bulunduğu kalabalık bir heyet tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Doğan buradan Ağrı polis evine geçerek bir dizi ön görüşmelerde bulundu. İzmit Belediye Başkanı daha sonra Ağrı Valisi Musa Işın ile yemekte bir araya geldi. İzmit heyeti, Ağrı'daki görüşmelerin ardından Diyadin'e geçti. Ağrı Diyadin'e giden İzmit heyetinde Başkan Doğan'ın yansıra Belediye Meclis üyesi Ersin Alpaslan, Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri bulunuyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, Ağrı'ya Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement