Başkan Civelek'e Çevreci Miniklerden Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Civelek'e Çevreci Miniklerden Ziyaret

Başkan Civelek\'e Çevreci Miniklerden Ziyaret

Ordu'nun Kumru ilçesi anaokulu çevreci öğrenci grubu Belediye Başkanı Ticabi Civelek'i ziyaret ederek çeşitli konularda sorular sordular.

30.11.2012 13:37

Ordu'nun Kumru ilçesi anaokulu çevreci öğrenci grubu Belediye Başkanı Ticabi Civelek'i ziyaret ederek çeşitli konularda sorular sordular.

Eko-Okullar programı okul öncesi eğitim kurumlarında ilköğretim okullarında çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi verilmesi için uygulanan programı öğrenciler yerinde tespit etmek amacıyla Kumru Anaokulu öğrencileri Müdür Selami Ataman ve öğretmenleri ile birlikte Belediye Başkanı Ticabi Civelek'i ziyaret ettiler. Minik öğrenciler kafalarına taktıkları geri dönüşüm işaretli şapkalarıyla Başkan Civelek'e belediyenin çevre hakkındaki çalışmalarını, yapılan enerji tasarruflarını sorarak bilgi edindiler. Anaokulu öğrencilerine Başkan Civelek meyve suyu ikram etti. Öğrenciler daha sonra ise belediyenin birimlerini gezerek, enerji tasarrufuna uyulup uyulmadığına ve temizlik konusunda ne kadar dikkatli olunduğunu incelediler. Gereksiz yanan elektrikleri öğrenciler bizzat kendileri söndürerek ziyaretlerini tamamladılar. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Civelek'e Çevreci Miniklerden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement